Sonax Full Effect - detergent jante - SFE

Sonax Full Effect Wheel Cleaner - Solutie Curatare Jante curata eficient praful de placute si mizeria persistenta de pe jantele de aliaj, fara a dauna in nici un fel acestora.

28,90 RON
cu TVA
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Alege cantitatea dorita:
Brand:
Tags:
Love1
Add to wishlist
Related products
Descriere

Sonax Full Effect Wheel Cleaner - Solutie Curatare Jante solutie pentru curatare jante de aliaj este foarte eficienta, nu contine acizi, avand un ph de doar 7, este sigura chiar si pentru jantele de aluminiu sau jante cromate. Formula este de asemenea eficienta si sigura pentru a fi folosita pe jantele vopsite fara a deteriora stratul de lac.

Sonax Full Effect Wheel Cleaner - Solutie Curatare Jante contine ingrediente unice care sunt capabile sa dizolve depunerile de fier. Pe durata functionarii vehiculului vostru, jantele aduna contaminanti de la discurile de frana precum si de la placutele de frana. Din cauza temperaturilor foarte mari, aceste depuneri raman prinse pe jantele de aliaj. Praful de placute contine niveluri inalte de fier si odata lipite de janta, devin foarte greu de dizolvat si inlaturat fara folosirea unor substante foarte acide.

 

Instructiuni de utilizare: se pulverizeaza folosind un pulverizator obisnuit. Pe masura ce solutia incepe sa isi faca efectul asupra particulelor de fier, solutia isi schimba culoarea in rosu, semnalizand prezenta particulelor de fier pe suprafata jantelor. Praful de placute persistent sau mizeria persistenta pot necesita agitarea solutiei pe jante, folosid o perie, insa de obicei nu este nevoie sa folosim decat un jet puternic de apa cu ajutorul aparatului de spalat cu presiune.

MSDS disponibil aici.

 

Prezentare: 500ml in ambalaj originalcu burete bonus, 500 ml in recipient cu pulverizator, 1000 ml Sonax Full Effect, varsat, in sticla Pet (reciclata) sau HDPE (noua) - Va rog sa alegeti varianta dorita in partea dreapta sus.

Detalii ale produsului
Reviews
No comments

Menu

Share

QR code

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in