Arata toate imaginile

Sonax Full Effect - detergent jante - SFE

Sonax Full Effect Wheel Cleaner - Solutie Curatare Jante curata eficient praful de placute si mizeria persistenta de pe jantele de aliaj, fara a dauna in nici un fel acestora.

48,90 RON
cu TVA
Alege cantitatea dorita:
Nu sunt suficiente produse in stoc

Preferat18
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Sonax Full Effect Wheel Cleaner - Solutie Curatare Jante solutie pentru curatare jante de aliaj este foarte eficienta, nu contine acizi, avand un ph de doar 7, este sigura chiar si pentru jantele de aluminiu sau jante cromate. Formula este de asemenea eficienta si sigura pentru a fi folosita pe jantele vopsite fara a deteriora stratul de lac.

Sonax Full Effect Wheel Cleaner - Solutie Curatare Jante contine ingrediente unice care sunt capabile sa dizolve depunerile de fier. Pe durata functionarii vehiculului vostru, jantele aduna contaminanti de la discurile de frana precum si de la placutele de frana. Din cauza temperaturilor foarte mari, aceste depuneri raman prinse pe jantele de aliaj. Praful de placute contine niveluri inalte de fier si odata lipite de janta, devin foarte greu de dizolvat si inlaturat fara folosirea unor substante foarte acide.

 

Instructiuni de utilizare: se pulverizeaza folosind un pulverizator obisnuit. Pe masura ce solutia incepe sa isi faca efectul asupra particulelor de fier, solutia isi schimba culoarea in rosu, semnalizand prezenta particulelor de fier pe suprafata jantelor. Praful de placute persistent sau mizeria persistenta pot necesita agitarea solutiei pe jante, folosid o perie, insa de obicei nu este nevoie sa folosim decat un jet puternic de apa cu ajutorul aparatului de spalat cu presiune.


MSDS disponibil aici.

 

Prezentare: 500ml in ambalaj original, 500 ml in recipient cu pulverizator sau 1000 ml Sonax Full Effect, varsat, recipient HDPE, 5 litri ambalaj original - Va rog sa alegeti varianta dorita in meniul de optiuni de langa pret.

Detalii ale produsului

Referinte specifice

upc
00000416
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare