Producători

Produse vizualizate

Valet Pro - PH Neutral Snow Foam - spuma prespalare pH neutru

Produs nou

Spuma pentru prespalare cu pH neutru

More details

Lei 19.90 TVA inclus

More info

Valet Pro PH Neutral Snow Foam este sigura pentru absolut toate suprafetele masinii, pentru ceara/sealant/protectia ceramica.

Se foloseste in etapa de prespalare, inainte de spalarea manuala cu manusa, fie aplicata cu lancea de spumare, fie cu un pulverizator manual.

Absolut sigura pentru toate suprafetele automobilului, va produce o spuma consistenta ce va indeparta stratul de praf (traffic film) fara a ataca ceara, protectia sau finisajele masinii dvs.

 

Poate fi utilizat prin pulverizatoare cu presiune sau lancii de spumare.

Poate fi utilizata pentru indepartarea sigura a mizeriei de pe orice suprafete, fie ele sensibile, scumpe sau personalizate (custom, tuning etc.). 

Utilizare in lacea de spuma: Pentru masinile tratate cu ceara/sealant, sugeram diluarea a unei parti din produs cu 2 parti apa in lancea de spumare (aproximativ 300ml Ph Neutal Snow Foam si 700 ml apa) si ajustarea concentratiei din butonul reglabil a lancii pentru potrivirea densitatii dorite a spumei. Permiteti spumei sa actioneze 5 minute si apoi limpeziti.

Pompe/pulverizatoare  manuale: asigura putere concentrata de spalare pentru masinile netratate cu ceara sau alte solutii protectoare.

Pentru masinile foarte murdare diluati 1:15, pentru mizerie usoara diluati 1:20. Permiteti spumei sa actioneze 5 minute si apoi limpeziti.

Pentru indepartarea insectelor diluati 1:5 si pulverizati locurile afectate inainte de a limpezi cu un spalator cu presiune.

Nota: Acest produs se solidifica sub temperaturi de 5 grade Celsius. Daca acest lucru se intampla, introduceti recipientul cu produs intr-o galeata cu apa calda sau intr-o incapere cu temperatura mai ridicata. Acest lucru nu afecteaza produsul sau performantele acestuia.

Prezentare: 500ml  mostra in sticla HDPE si ambalaj original 1 litru sau 5 litri.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Valet Pro - PH Neutral Snow Foam - spuma prespalare pH neutru

Valet Pro - PH Neutral Snow Foam - spuma prespalare pH neutru

Spuma pentru prespalare cu pH neutru

Accesorii