Producători

Produse vizualizate

CarPro KXK Dynamics R.I.D. Stix

RSX

Produs nou

Indepartati zgarieturile izolate aleatorii si alte defecte in cel mai scurt timp!

More details

Lei 99.90 TVA inclus

More info

KXK Dynamics dezvolta produse pentru imbunatatirea eficientei, rentabilitatii, confortului si rezultatelor pentru detailerii si tehnicienii din domeniul automobilelor.
Blocurile de slefuire avansate KXK Dynamics RID STIX, proiectate de Jason Kilmer si Eron Knox, sunt dezvoltate si fabricate de KXK Dynamics! RID STIX sunt concepute pentru a ajuta la indepartarea zgarieturilor adanci izolate, care nu pot fi obtinute prin polishare cu pasta. Atunci cand este utilizat in combinatie cu hartie abraziva, designul ergonomic si patentat RID STIX maximizeaza contactul dintre blocul de slefuire si panoul vehiculului pentru a obtine urme de smirghel mai uniforme, care pot fi polishate apoi rapid si usor! Anii de cercetare si dezvoltare investiti de catre Jason Kilmer si Eron Knox de la Red's Detail Co. si Andy Ward de la Proficient X au ca rezultat doua blocuri unice de slefuire, ambele proiectate incat sa ofere un feedback tactil unic si sensibil tehnicianului!

Caracteristici:
- Sensibilitate tactila ridicate
- Se contureaza la forma suprafetei
- Margine rotunjita
- Fara rotunjire pe partea inferioara
- personalizabil

Specificatii:
 Lungime: 5.2cm
 Latime: 2cm
 Adancime: 1.3cm

Destinata numai pentru vopselele auto


Mod de prezentare: set 4 blocuri de spuma cu duritati diferite (2 bucati blocuri dure cu miez din spuma alba si 2 bucati blocuri moi cu miez din spuma neagra).

Recenzii

Scrieţi o recenzie

CarPro KXK Dynamics R.I.D. Stix

CarPro KXK Dynamics R.I.D. Stix

Indepartati zgarieturile izolate aleatorii si alte defecte in cel mai scurt timp!

Accesorii