Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

FX Protect Suede MF 10x10 cm neagra - microfibra suede

Microfibra moale, neteda, fara tiv, ideala pentru aplicarea protectiilor ceramice si stergerea suprafetelor sensibile.

Citeste mai multShow less
De la
3,49 RON (inclusiv TVA)
Alege cantitatea dorita:
Preferat0
Adauga la lista de dorinte(4)
Producator:
You may also like
Descriere

Lavetele suede 10x10cm se utilizeaza in special pentru aplicarea protectiilor ceramice.


Suede este un prosop moale, neted si auto absorbant. Procesul unic de finisare, lasa panza gata de folosire cu orice acoperire ceramica si ofera o finisare mai buna si o usurinta in utilizare. In plus este prosopul perfect pentru stergerea ecranelor de la sistemul de navigatie a masinii, a ceasului de bord, ecranul televizorului si o varietate de monitoare sensibile.

Caracteristici:

- nu exista margini, cusaturi,
- nu lasa scame,
- sigura pe vopsea/lac,
- dimensiune 10cmx10cm,
- culoare neagra

 

 Ingrijire microfibra:


Atunci cand ai prosoape de microfibra sunt cateva reguli simple pentru a le ingrijii. Trebuie spalate numai cu alte prosoape de microfibra, daca spalati cu alte tipuri de tesaturi, cum ar fi bumbacul, microfibra va retine scame din acele tesaturi. Se spala cu detergent de microfibra care contine tot ce doriti si nimic din ce nu doriti. Nu folositi NICIODATA balsam de rufe si nu o uscati fortat. Se usuca atarnata, natural. O microfibra incalzita si uscata in uscatorul de rufe se incalzeste pana la un anumit punct se topeste si devine un pericol pentru lac/vopsea. Daca totusi doriti utilizarea in uscator de rufe folositi cea mai mica setare de caldura.
Clatirea prosoapelor in masina de spalat e un lucru bun, dar sa fiti constienti de faptul ca unele culori se pot amesteca daca acestea nu sunt la fel. Nu amestecati prosoapele de uscare si geamuri, cu cele pentru ceara si sealanturi. Prosoapele de interior si cele pe care le folositi pentru sarcini mai murdare (balamale) pot contine particule mici de nisip care ar deteriora vopseaua.
 
Mod de prezentare: 1 bucata sau set 10 buc., 10cmx10cm, culoare neagra, in functie de optiunea aleasa din meniul de optiuni de langa pret.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului

Referinte specifice

cod UPC
00001606
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare