Livrare si costuri

Livrare si costuri

 

Transporturile şi retururile

 

Pachetele sunt în general expediate în termen de maxim 24 ore de la primirea comenzii (in cazul platii ramburs) sau a confirmarii platii (in cazul platii in avans) folosind serviciile Postei Romane sau a firmei de curierat Urgent Curier sau Fan Courier.

 

Dacă preferaţi sa  ridicati marfa de la sediul nostru sau aveti vreo preferinta in materie de firme de curierat, vă rugăm să ne contactaţi înainte de a lansa comanda.

 

Indiferent de metoda de transport aleasa, produsele dumneavoastra vor fi foarte bine ambalate si protejate pe parcursul transportului. Grijă deosebită este luată pentru a proteja obiectele fragile. Cutiile sunt amplu dimensionate şi elementele sunt bine protejate.

 

Taxele de expediere includ taxele de manipulare şi ambalare, precum şi costurile poştale. Taxele de manipulare sunt fixe, în timp ce taxele de transport variază în funcţie de greutatea totală a transportului si valoarea marfii. Vă sfătuim să grupaţi elementele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa doua comenzi distincte plasate separat, iar taxele de transport se vor aplica la fiecare dintre ele, in cazul in care prima comanda a fost deja expediata.

 

In cazul in care optati pentru returul produselor achizitionate, plata cheltuielilor de transport revine clientului. Va rugam sa ne contactati inainte de a incepe procedurile de retur.

 

Taxele de livrare sunt meantionate in cosul de produse si sunt in functie de greutatea produselor si tipul de transport selectat.

 

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare