Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Meguiar's Grit guard insert - filtru galeata

Prevenirea zgarieturilor fine de pe suprafetele vopsite este una din cele mai mai ingrijorari ale zilelor noastre dat fiind usurinta cu care acestea se zgarie.  Grit Guard va ajuta in prevenirea zgarieturilor induse in timpul spalarii.

Citeste mai multShow less
74,90 RON (inclusiv TVA)
Referinta:
X3003
Preferat2
Adauga la lista de dorinte(1)
Producator:
You may also like
Descriere

Prevenirea zgarieturilor fine de pe suprafetele vopsite este una din cele mai mai ingrijorari ale zilelor noastre dat fiind usurinta cu care acestea se zgarie. Grit Guard va ajuta in prevenirea zgarieturilor induse in timpul spalarii cand particulele de murdarie si nisip sunt frecate de suprafata vopsita. De fiecare data cand scufundati manusa in galeata pentru a lua mai mult sampon, frecati usor manusa de Grit Guard®. Acest proces va ajuta la indepartarea murdariei si nisipului de pe manusa pastrand contaminantii indepartati la fundul galetii.

  

Sta la baza galetii, creand o bariera intre mizeri, nisip si manusa de spalare,  nepermitand ca mizeria si nisipul sa ajunga inapoi pe masina, evitand astfel riscul de a induce noi zgarieturi. Diametru: 265 mm, culoare galbena

 

Prezentare:1 bucata

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
X3003
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare