Meguiar's Grit guard insert - filtru galeata - G408

Prevenirea zgarieturilor fine de pe suprafetele vopsite este una din cele mai mai ingrijorari ale zilelor noastre dat fiind usurinta cu care acestea se zgarie.  Grit Guard va ajuta in prevenirea zgarieturilor induse in timpul spalarii.

68,90 RON
cu TVA
Nu sunt suficiente produse in stoc

Preferat1
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Prevenirea zgarieturilor fine de pe suprafetele vopsite este una din cele mai mai ingrijorari ale zilelor noastre dat fiind usurinta cu care acestea se zgarie. Grit Guard va ajuta in prevenirea zgarieturilor induse in timpul spalarii cand particulele de murdarie si nisip sunt frecate de suprafata vopsita. De fiecare data cand scufundati manusa in galeata pentru a lua mai mult sampon, frecati usor manusa de Grit Guard®. Acest proces va ajuta la indepartarea murdariei si nisipului de pe manusa pastrand contaminantii indepartati la fundul galetii.

  

Sta la baza galetii, creand o bariera intre mizeri, nisip si manusa de spalare,  nepermitand ca mizeria si nisipul sa ajunga inapoi pe masina, evitand astfel riscul de a induce noi zgarieturi. Diametru: 265 mm, culoare galbena

 

Prezentare:1 bucata

Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare