Bilt Hamber Air Con Bomb Citrus - Tratament odorizant si neutralizator mirosuri

Ofera o modalitate rapida si eficienta de a dezinfecta si parfuma interioarele vehiculelor. Ucide si previne mucegaiul si ciupercile care provoaca mirosuri neplacute - cu miros de citrice.

56,90 RON
cu TVA
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Nu sunt produse
Descriere

Ucide si previne mucegaiul si ciupercile care provoaca mirosuri neplacute. Un singur tratament pentru a dezinfecta si neutraliza bacteriile.
Sistemele de climatizare trag aerul exterior in sistemul de racire cu aer, totusi, in ciuda existentei filtrelor, sporii, materiile organice si anorganice se gasesc in canalele, tuburile si ventilatoarele care combina furnizarea aerului tratat in compartimentele pasagerilor.
Datorita racirii rapide care apare atunci cand se utilizeaza aerul conditionat se formeaza condens pe suprafetele interioare ale sistemului de distributie a aerului, asigurand un mediu care sa sustina cresterea bacteriilor, fungiilor si mucegaiurilor. Acestea pot contribui la mirosurile neplacute din interiorul vehiculului, impreuna cu spori eliberati de organismele in crestere, care pot duce la astm si la alte afectiuni respiratorii.
Acest aerosol usor de folosit, cu aer comprimat, nu necesita echipament suplimentar. Bactericidul distribuit este combinat cu molecule care in mod eficient dezactiveaza substantele care provoaca mirosuri. Interiorul sistemelor de climatizare si al interiorului autovehiculului este lasat dezinfectat si protejat impotriva contaminarii ulterioare, plus un miros proaspat de citrice.
Recomandat - retratati vehiculul o data la 6 luni/anual.

Caracteristici:

-Aerosol pentru a fi folosit o singura data
-Nu este nevoie de alt echipament
-Anti microbian si antibacterian
-Dezodorizant
-Parfum proaspat, placut de citrice
-Imparte efectul intregului interior al autovehiculului.

Mod de folosire:

Motorul vehiculului trebuie pornit, pornirea sistemului de aer conditionat sa se faca la o putere maxima si sa functioneze timp de 2 minute in regim de recirculare cu toate gurile de aerisire deschise.
Glisati scaunul pasagerului complet in spate si plasati aerosolul astfel incat continutul produsului in timp de functionare sa nu se depuna direct pe suprafete.
Agitati bine si apasati valva de deschidere.
Retineti ca odata activat aerosolul nu poate fi oprit.
Puneti imediat la picioarele pasagerului, lasati inca 3 minute cu motorul si cu aerul conditionat pornit.
Opriti motorul si ventilati masina timp de 6 minute inainte de a conduce vehiculul. Acest lucru se poate realiza prin deschiderea usilor a soferului si a pasagerilor.
Atentie: nu descarcati aerosolul pe suprafete.

Mod de prezentare: 1 bucata aerosol 150ml.

Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare