Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

LvLUp Invisible Glass 750ml - Solutie curatare sticla

Experimentati diferenta clara cu Invisible Glass, solutia suprema pentru a obtine ferestre si oglinzi fara pete

Citeste mai multShow less
69,90 RON (inclusiv TVA)
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Producator:
You may also like
Descriere

Experimentati diferenta clara cu Invisible Glass, solutia suprema pentru a obtine ferestre si oglinzi fara pete. Special formulata cu agenti de curatare avansati, acest detergent puternic pentru sticla elimina fara efort murdaria, petele si amprentele digitale, lasand suprafetele din sticla stralucitoare curate si practic invizibile. 

Caracteristici:

-Claritate de neegalat: Invisible Glass este conceputa special pentru a oferi o claritate si transparenta exceptionale. Formula sa puternica indeparteaza murdaria, pelicula si contaminantii care afecteaza vizibilitatea suprafetelor de sticla, asigurand o vedere clara ca si cristalul.

- Performanta fara urme: spune la revedere dungilor enervante si reziduurilor lasate in urma de agentii de curatare a sticlei inferioare. Invisible Glass ofera rezultate fara urme, lasand ferestrele si oglinzile dvs. cu un finisaj impecabil, asemanator oglinzii.

- Actiune rapida si eficienta: Cu formula sa cu actiune rapida, Invisible Glass va economiseste timp si efort pretios. Agentii de curatare puternici actioneaza rapid pentru a dizolva si indeparta petele dure, murdaria si amprentele digitale, permitandu-va sa obtineti rezultate stralucitoare in cel mai scurt timp.

- Aplicatie versatila: Fie ca curatati geamurile masinii, suprafetele de sticla ale casei sau chiar ecranele electronice, Invisible Glass este perfecta pentru o gama larga de aplicatii. Natura sa versatila o face sa fie un instrument de curatare indispensabil pentru toate nevoile dvs. de curatare a sticlei.

- Design usor de utilizat: Invisible are o sticla de pulverizare convenabila pentru aplicare usoara. Pur si simplu pulverizati detergentul pe suprafata de sticla, stergeti cu o laveta pentru sticla sau un prosop de hartie si urmariti cum produsul de curatare indeparteaza fara efort murdaria.

Mod de prezentare: 1 bucata 750ml, ambalaj original, pulverizator inclus.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare