Bilt Hamber autoWash - Sampon auto BH auto wash

Auto-Wash este un sampon cu putere de curatare foarte mare, prietenos cu mediul inconjurator si cu puternica protectie anti-coroziune. A castigat  premiul Auto Express de ''Cel mai bun sampon 2015''

64,90 RON
cu TVA
Preferat1
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Auto-Wash este un sampon cu putere de curatare foarte mare, prietenos cu mediul inconjurator si cu puternica protectie anti-coroziune.

A castigat  premiul Auto Express de ''Cel mai bun sampon auto 2015''

auto-Wash este un sampon creat dupa o noua tehnologie, gandit ca tu sa speli eficient si fara efort masina inaintea aplicarii protectiei (ceara, sealant, quick detailer)

Acest sampon are proprietati anticorozive, excelent pentru masinile cu lovituri de pietre (stone chips) sau cele ce au zone expuse de otel.

De asemenea, aceasta este un avantaj in special pentru masinile moderne, intru-cat alti detergenti si sampoane lasa in urma substante care acopera agentii corozivi pe vopsea, lucru ce accelereaza degradarea finisajelor masinii.

Auto-Wash este foarte concentrat, ceea ce înseamnă că este nevoie de mai putina soluție adăugata la aceeasi cantitate de apa, comparat cu alte sampoane. Nu doar ca economisiti bani, dar si substantele de inlaturat dupa spalare aunt mai putine, insemnand ca puteti trece mai repede la etapa de polish sau aplicare ceara/sealant.

Pentru o galeata de 10 litri de apa e nevoie de 5ml de sampon!

Auto-Wash are in componenta sa surfactanti puternici pentru a crea o spuma bogata. Aceasta spuma va ridica si ingloba mizeria de pe masina, reusind in acest fel indepartarea ei fara a deteriora lacul/vopseaua masinii.

Nu contine coloranti, parfumuri, ceara sau agenti de ingrosare! Ofera protectie anti-coroziva! Dintr-o sticluta de 300ml poti spala masina de cel putin 60 de ori!

Poate fi utilizat nediluat, cu un betisor de detailing, pentru a aplica local si a indeparta cele mai persistente grasimi.

Auto-Wash este unul din cele mai bune sampoane existente pe piata!

Prezentare: ambalaj original, 300ml.

Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare