Black Again - curata, innoieste, protejeaza - dressing plastice exterioare

Este o formulă bogată in polimeri, 3-în-1 care este de neegalat în industria auto, în capacitatea sa de a curăța, reînnoi și pentru a proteja toate culorile plasticurilor exterioare.

48,90 RON
cu TVA
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Este o formulă bogată in polimeri, 3-în-1 care este de neegalat în industria auto, în capacitatea sa de a curăța, reînnoi și pentru a proteja toate culorile plasticurilor exterioare.

Black Again nu este o soluție temporară. Acesta oferă o soluție la cele mai frecvente probleme intalnite: Oxidarea, expunerea la soare, reziduuri de ceară. Din momentul în care se aplică Black Again, veți observa diferența: curata zona ... permanent! Acest produs este activat de razele UV. După aplicarea Black Again, producătorul recomandă plasarea vehiculului în lumina directă a soarelui pentru un efect maxim! Asta deoarece compușii din Black Again reacționează și răspund la razele solare, făcându-l cel mai bun pentru protectia UV.

Această protecție superioară UV conferă o durabilitate impresionanta. Acesta reține un luciu umed, strălucire mult timp după aplicarea inițială in diferite condiții meteorologice.

 

Prezentare: 1 bucata, 236ml, ambalaj original

Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare