Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

LvLUp All Wheel Cleaner - solutie curatare roti non-acida

Experimentati stralucirea suprema si restabiliti stralucirea rotilor masinii dvs. cu #ALL Wheel Cleaner. 

Citeste mai multShow less
104,90 RON (inclusiv TVA)

Credit module tbi bank 3.4.0

36.30 Lei x 4 rate

Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Producator:
You may also like
Descriere

Experimentati stralucirea suprema si restabiliti stralucirea rotilor masinii dvs. cu #ALL Wheel Cleaner.

Conceput cu precizie si eficacitate, formula noastra avansata indeparteaza fara efort murdaria, praful de frana, murdaria si alte reziduuri incapatanate care se acumuleaza pe rotile tale in timp.

Poate fi folosit in siguranta pe jante Alcoa fara sa pateze sau sa dauneze

Caracteristici cheie: Performanta puternica de curatare: #ALL Wheel Cleaner este conceput pentru a aborda chiar si cea mai dura murdarie de pe roti si praful placutelor de frana. Formula sa puternica vizeaza si dizolva murdaria, asigurand o experienta de curatare aprofundata, care lasa rotilor tale un aspect nou-nout.

Sigur pentru toate tipurile de roti: Indiferent daca aveti jante din aliaj, cromate, vopsite sau acoperite, #ALL Wheel Cleaner este sigur de utilizat pe toate suprafetele rotilor. Este special formulat pentru a fi bland cu finisajele delicate, in timp ce indeparteaza eficient contaminantii.

Non-acid si cu pH echilibrat: detergentul nostru pentru roti este non-acid, ceea ce il face sigur pentru utilizare prelungita, fara a deteriora suprafata rotii sau partile din jur. Formula cu pH echilibrat asigura o putere de curatare optima, protejand in acelasi timp integritatea rotilor.

Aplicare si clatire usoara: Cu designul sau usor de utilizat, #ALL Wheel Cleaner simplifica procesul de curatare. Pur si simplu pulverizati detergentul pe roti, permitandu-i sa patrunda si sa slabeasca murdaria. Dupa o perioada scurta de timp (pana la 2 minute - nu permiteti sa se usuce, nu utilizati pe suprafete calde), agitati cu o perie daca este necesar si clatiti bine pentru rezultate stralucitoare.

Stralucire si protectie imbunatatite: Dincolo de abilitatile sale de curatare, #ALL Wheel Cleaner lasa un strat protector care ajuta la respingerea viitoarelor depuneri de murdarie si praf de frana. Rezultatul este o stralucire de lunga durata si un aspect improspatat care persista intre spalari.

Utilizare versatila: #ALL Wheel Cleaner nu se limiteaza doar la roti. Formula sa versatila poate fi folosita si pentru curatarea si restaurarea altor piese de automobile, cum ar fi grilele, contraaripile si tevile de evacuare, oferind o solutie completa de detailing.

Produs gata de utilizare, cu pulverizator.

Mod de prezentare: 750ml, ambalaj original cu pulverizator.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare