Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Categorii

Lista de produse dupa marca Leatherique

Leatherique - produse de restaurare si intretinere piele

Principalul motiv pentru care aceste produse dau rezultate, este acela că aceasta comapnie este o companie de familie detinuta de persoane care deţin masini şi fac acest lucru cu dragoste. De asemenea, noi nu am cumparat si vandut pentru a crea o companie cu imagine mare.

 

Produsele Leatherique au fost iniţial formulate de George Pavlisko Sr. pentru RESTAURARE, si nu in scopul comercializarii si a obtinerii de profituri. Produsele LEATHERIQUE chiar dau rezultate şi au fost utilizate pe multe autoturisme rare, antichităţi, şi pentru uz personal de către mulţi experţi din domeniul îngrijirii restaurarii articolelor din piele.

 

Produsele Leatherique au fost foarte bune pentru companii ca Eastern Airlines, The Smithsonian (inca din 1970, nu doar in ultimul an), Muzeul Henry Ford, The Harrah Collection si The Jack Nethercutt Collection. Inca mai creem vopsea personalizata pentru cateva dintre stelele muzicii rock, cum ar fi Jeff Foxworthy.

 

George Pavlisko Jr. a continuat tradiţia serviciului de relaţii cu clienţii şi a facut tot posibilul sa isi ajute clientii in proiectelor lor. Suntem întotdeauna la dispoziţie pentru întrebări de ordin tehnic, şi ne pasă de interiorul masinilor noastre, mobilier, precum şi de haine de piele.Produsele Leatherique sunt "Original" şi "Simply the Best for Leather" asa cum au fost numite de catre RROC (Rolls-Royce Owners Club) în 1968. George Pavlisko Jr. continuă cercetarea si dezvoltarea pentru a menţine întotdeauna produsele Leatherique in top cu asteptarile clientilor.

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare