Livrare si costuri

 

Transporturile şi retururile

 

Pachetele sunt în general expediate în aceeasi zi, cel mult in termen de maxim 24 ore de la primirea comenzii (in cazul platii ramburs) sau a confirmarii platii (in cazul platii in avans) folosind serviciile Postei Romane sau a firmei de curierat Nemo Express (la nevoie se pot folosi si serviciile altor firme de curierat).

Dacă preferaţi sa  ridicati marfa de la sediul nostru sau aveti vreo preferinta in materie de firme de curierat, vă rugăm să ne contactaţi.

Indiferent de metoda de transport aleasa, produsele dumneavoastra vor fi foarte bine ambalate si protejate pe parcursul transportului. Grijă deosebită este luată pentru a proteja obiectele fragile. Cutiile sunt amplu dimensionate şi elementele sunt bine protejate.

Taxele de expediere includ taxele de manipulare şi ambalare, precum şi costurile poştale. Taxele de manipulare sunt fixe, în timp ce taxele de transport variază în funcţie de greutatea totală a transportului. Vă sfătuim să grupaţi elementele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa doua comenzi distincte plasate separat daca nu suntem contactati in timp util, iar taxele de transport se vor aplica la fiecare dintre ele.

In cazul in care optati pentru returul produselor achizitionate, plata cheltuielilor de transport revin clientului. Va rugam sa ne contactati inainte de a incepe procedurile de retur.

 

Taxele de livrare sunt mentionate in cosul de produse si sunt calculate in functie de greutatea produselor si tipul de transport selectat.

Oferim transport gratuit pentru comenzile cu valoare mai mare de 350 lei!  (pot aparea variatii ale sumei minime necesare pentru transport, in functie de perioada anului si promotiile existente pe site).

 In tabelul urmator puteti vedea costurile aproximative, in functie de curierul si metoda de plata aleasa:

Curier / masa produse (kg) 0 - 2  2 - 4 4 - 6 6 - 8 8 - 11 11 - 15
Ridicare marfa de la sediul Ingrijireauto.ro, plata in avans Gratuit
Posta Romana, plata ramburs la livrare 15 18 22 27 32 37
Nemo Express - plata in avans sau ramburs calculat automat in functie de greutate, vizibil in cos (incepand cu 18.5 lei, primele 3 kg, plata ramburs gratuita)Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare