Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Categorii

Lista de produse dupa marca Ultra Dent Tools U.S.A.

Ultra Dent Tools a fost fondata in 1998 in Riverside, CA. de Steve Hopf. Steve, care a detinut anterior California Customizing, un magazin de caroserii bine cunoscut pentru vopsea personalizata de inalta calitate.
Avand o experienta extinsa in domeniul atelierelor de caroserie, a vazut nevoia de instrumente de reparare a indoiturior fara revopsire. Si-a deschis propriul atelier si de atunci a creat cele mai inovatoare instrumente PDR si sisteme de instrumente disponibile.
La Ultra Dent Tools constant se creeaza produse PDR de ultima ora. Datorita imbunatatirii constante a liniilor de produse, clientii primesc cele mai bune produse PDR din lume. Preturile instrumentelor fabricate de Ultra Dent Tools sunt de obicei mai mari decat ale concurentilor, acest lucru este adevarat. Dar, la fel ca tehnicianul PDR profesionist, pretul instrumentelor de calitate este mai mult decat justificat. Nu puteti gasi o linie de calitate superioara produsa oriunde in lume.

Ultra Dent Tools ofera o linie de produse de cea mai inalta calitate a instrumentelor si accesoriilor pentru indepartarea indoiturilor fara revopsire. Uneltele Ultra Dent Tools din otel inoxidabil sunt prelucrate cu precizie, apoi tratate termic (intarite) conform specificatiilor pentru a oferi cele mai puternice si mai durabile unelte disponibile.
Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare