Set Mini Spiral Detailing Swabs - set 5 betisoare spirala mini cu spuma

Betisoare mini spirala cu un capat spuma pentru utilizare pe piele, grilaje, motor, interioare auto si multe alte aplicatii.

6,90 RON
cu TVA
Preferat13
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Orice detailer profesionist stie ca diferenta dintre a fi cel mai bun si a nu fi mai bun decat altii se afla in detalii! In timp ce unii ar putea sa nu aiba grija de marginea grilajelor sau de ceara ramasa in diverse locuri, exista unii care au o grija profunda! Daca clientii dvs. cer perfectiunea, atunci trebuie sa o oferiti.

Obtineti rezultate mai bune intr-un timp mai scurt prin accesarea cu usurinta a tuturor locurilor greu accesibile, utilizand betisoarele mini cu spuma, proiectate pentru exact aceasta sarcina.

Fie ca este vorba de curatare, lustruire, protejare sau aplicare de dressing, aceste betisoare sunt perfecte pentru aceste sarcini. 

Margini fine, capatul opus celui cu spuma, al manerului, ofera o alternativa rigida de curatare. Buretele este lipit termic pentru manipulare (fara adeziv folosit). 100% fara silicon sau ulei (sigur pentru utilizarea pe suprafetele protejte cu strat ceramic)

Mod de prezentare: Set 5 bucati betisoare, dimensiune totala betisor 6.8cm, diametru capat spuma 3mm.

Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare