Producători

Produse vizualizate

Menzerna Metal Polish Mărește

Menzerna Metal Polish - Universal Polishing Cream UPC

Produs nou

Menzerna Metal Polish - Universal Polishing Cream este un polish de calitate germana pentru toate metalele, metalele pretioase, precum si plastice cromate. 

More details

Stoc epuizat

Lei 23.90 TVA inclus

More info

Menzerna Metal Polish - Universal Polishing Cream este un polish de calitate germana pentru toate metalele, metalele pretioase, precum si plastice cromate. Polishul crema functioneaza fara abrazivi pentru a inlatura oxidarea si petele pentru a oferi un luciu fenomenal.

 

 

 

Polish-urile Menzerna sunt produse in Germania, unde controlul calitatii este primordial. Controlul calitatii este foarte important mai ales pentru ca pastele abrazive Menzerna sunt folosite in fabricile auto ale fabricantilor germani de automobile. Aceeasi grija este regasita in fiecare tub de Menzerna Metal Polish.

 

Menzerna Metal Polish este o combinatie unica de agenti de curatare, lubrefianti si ingrediente proprii care scot la iveal un luciu uimitor din orice metal care se poate lustrui.

 

Folositi Menzerna Metal Polish pentru a lustrui alama, aur, argint, aluminiu, magneziu, crom, inox, cupru, otel, fibra de sticla precum si alte plastice nevopsite. Menzerna Metal Polish este non-abraziv si foarte delicat cu suprafetele de metal de pe masina voastra. Menzerna Metal Polish creaza un luciu reflectiv pe toate suprafetele de metal, inox, crom si aluminiu.

 

Menzerna Metal Polish este un polish ultra fin. Daca suprafata metalica pe care lucrati are rugina sau decolorare masiva, este posibil sa fie nevoie sa aplicati pasta Menzerna Metal Polish cu aplicator din otel (burete metalic - wire wool) sau sa folositi un polish de metal mai abraziv cum este Autosol Metal Polish. Lustruiti apoi rezidurile si folositi Menzerna Metal Polish pentru a imbunatati luciul. Pentru intretinere regulata si imbunatatirea luciului Menzerna Metal Polish este tot ceea ce ai nevoie.

 

Pentru a folosi Menzerna Metal Polish, aplicati o cantitate foarte mica la suprafata dorita cu un aplicator din spuma sau pur si simplu folosind o laveta din bumbac. Aplicati uniform pe toata suprafata. Apoi lustruiti folosind o laveta din microfibra, pana ce suprafata ramane perfect curata.

 

Menzerna Metal Polish lasa in urma un film protector pentru a preveni oxidarea. Suprafetele de metal raman curate, stralucitoare, si fine odata cu folosirea regulata. Menzerna Metal Polish este excelent pentru motociclete. Polishul de metal curata in siguranta cromul si lasa in urma un luciu fantastic!

Curata, lustruieste si protejeaza toate metalele nevopsite precum si plasticele cromate cu Menzerna Metal Polish.

 

Review disponibil pe Comunitatea pasionatilor de detailing, aici si aici.

 

Prezentare: 125gr

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Menzerna Metal Polish - Universal Polishing Cream UPC

Menzerna Metal Polish - Universal Polishing Cream UPC

Menzerna Metal Polish - Universal Polishing Cream este un polish de calitate germana pentru toate metalele, metalele pretioase, precum si plastice cromate. 

Accesorii