Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Buff and Shine Uro Microfiber Pad 5 inch (127mm) - Pad de microfibra

Padurile din microfibra nou dezvoltate de la Buff and Shine se caracterizeaza prin microfibra lor mai scurta decat alte paduri. Acest lucru face posibila lucrul extrem de versatil cu unul si acelasi pad. Cu padul Uro, taierea, lustruirea si finisarea pot fi efectuate in mod egal.

65,90 RON
cu TVA
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Produse asociate
Nu sunt produse
Descriere

Padurile din microfibra au devenit o parte indispensabila a masinilor de polishat excentrice moderne. Acolo unde padurile traditionale de spuma isi ating limitele, intervine actiunea abraziva oferita de microfibra.

Prin combinatia de fibre abrazive pentru sarcini de taiere si fibre foarte moi pentru zona de finisare, posibilitatile de aplicare sunt aproape nelimitate. In plus, finisajul care poate fi realizat intr-un singur pas este vizibil mai bun si mai stralucitor decat cu alte tampoane de microfibra comparabile.

Ofera, de asemenea, o durabilitate foarte buna si performante de lustruire pe toate masinile de lustruit orbitale si cu rotatie fortata. Combinatia de microfibre cu un strat de spuma de 10cm pe interfata, asigura faptul ca lucrul este foarte echilibrat si confortabil atat pe suprafetele plane cat si pe cele conturate.

Aceasta dimensiune a padului este perfecta pentru un suport de 125 mm.

Mod de prezentare: 1 bucata pad, 127mm.

Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare