CarPro Cool Wool Pad- Pad lana putere mare de taiere si finisare ridicata

Inovativul pad de lana care ramane rece in timpul sesiunilor prelungite de polishare. Indeparteaza defecte grave  si finiseaza deosebit.

55,90 RON
cu TVA
Alege dimensiunea
Referinta:
CarPro 5552
Preferat3
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

CarPro Cool Wool Pad este un vis al detailerilor devenit realitate.

Cand este folosit pe o masina de polishat rotary sau dual action, padul elimina defectele rapid fara a lasa urme semnificative. Acest design unic ofera o cantitate exceptionala de taiere in timp ce creaza un finisaj rezervat doar padurilor din spuma.


Lungimea firului de lana de doar 5mm, scurta si densa, ajuta la maximizarea puterii de taiere si in acelasi timp ajuta padul sa alunece pe vopsea fara tendinta de a sari.

Foloseste padul Cool Wool cu pasta de polish preferata pentru a elimina toate tipurile de defecte de pe vopsea, inclusiv panza de paianjen, pete de apa, oxidare, urme de smirghel si altele.


Secretul padului Cool Wool se afla in lana importata din Noua Zeelanda si interfata de racire din gel de nailon cu structura de zabrele, dintre velcro si suportul de lana. Aceasta interfata unica de racire mentine padul rece chiar si in timpul sesiunilor de polishare intensa. Lana din Noua Zeelanda este de cea mai mare calitate astfel ca padul va rezista mai mult decat un pad de spuma sau lana conventional.

Nu se spala, se periaza si se sufla cu aer comprimat.
Mod de prezentare: 1 bucata 76mm (3''), 130mm (5") sau 150mm (6") in functie de optiunea aleasa din meniul de optiuni de langa pret.

Detalii ale produsului
CarPro 5552

Referinte specifice

upc
00001145
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare