Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Soft99 Fusso Coat 12M - Ceara Auto White sau Black

Noua tehnologie japoneza pentru protectia masinii tale pana la 12 luni! Acum si mai usor de folosit!

Citeste mai multShow less
174,90 RON (inclusiv TVA)
Alegeti tipul produsului
Referinta:
10332

Credit module tbi bank 3.4.0

53.84 Lei x 4 rate

Preferat0
Adauga la lista de dorinte(4)
Producator:
You may also like
Descriere

Ceara Auto Soft99 Fusso Coat 12M New Version 2019, pe langa ingredientele fluoro-polimeri care au o capacitate suficienta de a proteja eficient suprafata tratata impotriva apei, murdariei si a altor reziduuri nedorite, a fost imbogatita cu noi uleiuri de lubrefiere care fac aplicarea sa fie mai usoara. In formula mai exista un solvent complet nou care este mai bland cu mirosul si mai prietenos cu mediul.  New Version 2019, se mai deosebeste de variata veche prin faptul ca are un invelis nou, creat pentru a fi citit mai usor de catre europeni.  

 

 

 

Tehnologia folosita de cei de la Soft99, bazata pe o experienta de peste 60 de ani, iti va oferi masinii tale protectia pe o perioada de pana la 12 luni de zile.

 

Pe langa protectie, ceara solida tip pasta va crea si un aspect lucios vopselii. Invelisul protector va respinge apa puternic.

Pentru o protectie si o stralucire durabila, tratati vopseaua inainte de aplicarea cerii cu un polish sau daca nu este necesar, doar cu argila.

  

Instructiuni de utilizare:

  • Spalati foarte bine masina
  • Polisati sau decontaminati cu argila vopseaua
  • Aplicati un strat uniform de ceara (un strat cat mai subtire) cu aplicatorul din pachet sau cu alt aplicator din spuma cu miscari in cruce, panel dupa panel.
  • Uniformizati stratul de ceara sa nu existe zone cu o cantitate mai mare de ceara, in cazul acesta trebuie sa mai aplicati inca un strat dupa ce se usuca si stergeti cu laveta. Pot ramane urme daca nu se aplica uniform. Insistati in a aplica cat mai uniform si mai subtire stratul de ceara.
  • Lasati 5-10 minute sa se usuce, in functie de temperatura exterioara, iarna poate sa fie si pana la 20 de minute. Nu se aplica in lumina directa a soarelui.
  • Stergeti cu o laveta din microfibra.

 

Fabricata in Japonia, calitatea produselor Soft99 este garantata de traditia japoneza in domeniul detailingului auto si de testele independente realizate.

 

Disponibila in 2 variante, pentru masini de culoare deschisa sau pentru masini de culoare inchisa.

Mod de prezentare: 200g, ambalaj original cu aplicator inclus. 

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
10332

Referinte specifice

cod UPC
00001287
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare