Producători

Produse vizualizate

Jetseal 109 - Chemical Guys

Produs nou

Protectie si stralucire dincolo de limite.

More details

Stoc epuizat

Lei 169.90 TVA inclus

More info

JETSEAL109 

 

Protectie si stralucire dincolo de limite.

Jetseal109 este un sealant anti-coroziv creat pentru a oferi cel mai bun finisaj si cea mai buna protectie pentru suprafetele vopsite, cele din fibra de sticla, aluminiu, crom, metal chiar si plastic vopsit.

Jetseal109 se foloseste acum si in industria auto insa a fost creat initial pentru industria aerospatiala oferind astfel un finisaj de exceptie si o protectie in mai multe straturi contra celor mai duri factori externi.

Jetseal109 este un sealant modificat organic care se fixeaza pana la ultima molecula si nu poate fi penetrat, nu este nici ceara, nici polish, nici teflon. Jetseal109 poate fi aplicat in doua straturi (chiar si in soare) pentru a asigura o acoperire perfecta.

 

Mod de utilizare:

 

Puneti  putin produs pe aplicator sau pe un pad de microfibra si aplicati pe toata masina intr-un strat subtire. Jetseal109 se va lipi de suprafata in 15 minute. Stergeti cu o microfibra curata si aplicati un al doilea strat apoi lustruiti. Puteti aplica produsul si cu masina de polishat cu un pad de finisare (viteza maxim 4.5).

 

Review disponibil pe Comunitatea pasionatilor de detailing.

 

Prezentare: 1 bucata, 473 ml

 

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Jetseal 109 - Chemical Guys

Jetseal 109 - Chemical Guys

Protectie si stralucire dincolo de limite.

Accesorii