Jetseal 109 - Chemical Guys

Protectie si stralucire dincolo de limite.

169,90 RON
cu TVA
Preferat1
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

JETSEAL109 

 

Protectie si stralucire dincolo de limite.

Jetseal109 este un sealant anti-coroziv creat pentru a oferi cel mai bun finisaj si cea mai buna protectie pentru suprafetele vopsite, cele din fibra de sticla, aluminiu, crom, metal chiar si plastic vopsit.

Jetseal109 se foloseste acum si in industria auto insa a fost creat initial pentru industria aerospatiala oferind astfel un finisaj de exceptie si o protectie in mai multe straturi contra celor mai duri factori externi.

Jetseal109 este un sealant modificat organic care se fixeaza pana la ultima molecula si nu poate fi penetrat, nu este nici ceara, nici polish, nici teflon. Jetseal109 poate fi aplicat in doua straturi (chiar si in soare) pentru a asigura o acoperire perfecta.

 

Mod de utilizare:

 

Puneti  putin produs pe aplicator sau pe un pad de microfibra si aplicati pe toata masina intr-un strat subtire. Jetseal109 se va lipi de suprafata in 15 minute. Stergeti cu o microfibra curata si aplicati un al doilea strat apoi lustruiti. Puteti aplica produsul si cu masina de polishat cu un pad de finisare (viteza maxim 4.5).

 

Review disponibil pe Comunitatea pasionatilor de detailing.

 

Prezentare: 1 bucata, 473 ml

 

Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare