Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Gyeon Q2M Cure 500ml Redefined - Sealant redefinit

GYEON Q²M Cure Redefined - Noul sealant reproiectat si rafinat, versatil, folosit ca si sealant cat si quick detailer, hidrofob, de intretinere cu cuart.

Citeste mai multShow less
196,90 RON (inclusiv TVA)
Referinta:
Q2MCURE500

Credit module tbi bank 3.4.0

49.33 Lei x 4 rate

Preferat1
Adauga la lista de dorinte
Producator:
You may also like
Descriere

Noul Q²M Cure Redefined a fost reproiectat si rafinat ca o solutie de intretinere inovatoare, pe baza de siliciu, pentru protectia ceramica. Prelungeste durabilitatea si imbunatateste atat luciul, cat si rezistenta. Utilizarea regulata permite obtinerea de pana la 90% din durabilitatea obisnuita a proprietatilor hidrofobe. Q²M Cure redefinit se dovedeste a fi un excelent sealant  oferind protectie chiar si pe suprafetele neacoperite.

Capacitate disponibila: 500 ML

Q²M Cure Redefined mareste dramatic luciul si alunecarea vopselei. De asemenea, are un efect de intunecare, vizibil pe orice tip de vopsea. SFAT: Diluati 1:1 cu apa demineralizata pentru a usura stergerea si pentru a reduce posibilele dungi pe vopselele inchise la culoare.

Consum: 30ml/masina

Toleranta PH: 4-9

Unghi de contact: >80'

Procent SIO2: >5%

Durabilitate: >6 saptamani

Durabilitate: ★★

Margele:★★★☆

Duritate:★

Autocuratare:★★★

Eficienta este una dintre caracteristicile cheie ale tuturor produselor Gyeon, iar Q²M Cure Redefined pare cel mai ilustrativ in acest sens. Una sau doua pulverizari ar trebui sa fie suficiente pentru a acoperi un intreg panou mare cat o usa cu un strat protector. 

In primele doua saptamani de la aplicare, straturile de cuart prezinta o tendinta nesemnificativa de a dezvolta depuneri de pete de apa dura. Utilizarea Q²M Cure Redefined imediat dupa aplicarea stratului de baza va ajuta la eliminarea completa a acestui risc. Produsul este, de asemenea, uimitor ca quick detailer, eliminand toate potentialele dungi si apa reziduala. Ofera vopselei o stralucire vie, restabilind aspectul „doar dupa acoperire”.

Mod de prezentare: 1 bucata 500ml, pulverizator inclus

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
Q2MCURE500
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare