Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Collinite No. 845 Insulator Wax - Ceara lichida

Izolatie extrema pentru vopselele auto.

94,90 RON
cu TVA
Preferat18
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Collinite Liquid Insulator Wax a fost initial conceputa pentru companiile din domeniul energetic pentru a proteja impotriva caderilor de inalta tensiune, a incendiilor electrice si a exploziilor. Daca se ridica la aceste conditii, imaginati-va cat de bine va proteja vopseaua vehiculului. Este una dintre cele mai fine ceruri de carnauba lichide pe care le puteti cumpara. Are stralucirea si umezirea carnaubei, dar longevitatea ei este mai mult ca un sealant. Va puteti astepta la o protectie de pana la 5 luni si un beading incredibil, chiar si in cazul vehiculelor care nu stau in garaj.

Liquid Insulator Wax este intr-o clasa proprie atunci cand vine vorba de durabilitate pe termen lung, aplicare usoara si intensificarea luciului vopselei. Ceara auto lichida Collinite a fost creata pentru a izola componentele electrice, dar a devenit una dintre cele mai importante ceruri lichide de masini de pe piata.

Liquid Insulator Wax este utilizata pe automobile, camioane, autobuze si aeronave unde protectia este esentiala, dar reaplicarile frecvente nu sunt practice. Lasa un strat lucios, aproape indestructibil, care respinge apa, poluarea, soarele, sarea, insectele zdrobite si multe altele. Ofera o protectie impotriva conditiilor meteorologice nefavorabile. Ea este si o "ceara de iarna" atunci cand doriti protectie impotriva sarii aruncate pe drum, a zapezii si a ghetii, fara a sacrifica stralucirea. Sediul Collinite se afla in New York unde iernile dure sunt normale.  Vara, Collinite Liquid Insulator Wax rezista la caldura si radiatii UV mai bine decat cele mai multe ceruri de carnauba. Puteti folosi ceara pe barci pentru a proteja corpul impotriva oxidarii din cauza apei sarate.

Poate fi aplicata manual sau folosind masina de polish DA echipata cu un burete de finish. Daca se aplica manual, pur si simplu stergeti ceara folosind un burete aplicator de spuma. Este nevoie de foarte putina ceara pentru a acoperi fiecare panou. Stergeti cu un prosop din microfibra atunci cand ceara incepe sa se usuce sau arata ca o ceata pe vopsea. Microfibra are o aderenta excelenta pentru indepartarea cerii si va face aplicatia cerii si mai rapida. Veti gasi ceara mai usor de indepartat daca aplicati un strat subtire si nu lasati sa se absoarba complet inainte de stergere.

Pentru aplicarea cu masina de polish, lucrati la viteza mica, fara presiune, deoarece aplicati un produs si nu polish-ati. Aplicati ceara doar pe o singura sectiune si asteptati 30 de secunde, apoi stergeti si puteti trece la sectiunea urmatoare.

Produsul trebuie tinut in apa calda inainte de folosire, deoarece se solidifica atunci cand nu este folosit.Mod de prezentare: 1 bucata 473 ml(16oz), ambalaj original.

Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare