Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Nextzett NZ Fleckentferner - Solutie pentru indepartarea petelor

Indeparteaza automat si usor murdaria, cum ar fi bitumul, uleiul, grasimea, siliconul, ceara, adezivul sau reziduurile adezive din vopsele, imbracaminte, tapiterie, covorase si alte suprafete dure. Nu lasa urme de apa pe tapiterie si alte materiale, daca este aplicat corect pe o zona mai mare.

59,90 RON
cu TVA
Referinta:
92030515
Preferat6
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Solutie de indepartare a petelor care este compusa dintr-un amestec selectat de diferiti solventi bazici solubili in apa si insolubili in apa si nu contine hidrocarburi aromatice si hidrocarburi clorurate.
Indepartata in mod automat si lin contaminanti, cum ar fi bitum, uleiuri, grasimi, silicon, ceara, lipici sau reziduuri de adeziv de pe imbracaminte, tapiterie, covorase si alte suprafete dure. Datorita tensiunii de suprafata scazute, solventii de baza se scufunda sub contaminanti organici si se dizolva din suprafata. Fleckentferner Nextzett se evapora fara reziduuri.

Mod de folosire:

Practic si cel mai eficient este tratamentul imediat al petelor. Umeziti o laveta curata, fara scame, cu solutie. Frecati suprafata care trebuie curatata cu laveta si ridicati murdaria dizolvata. Lasati reziduurile lichide sa se evapore. Folositi manusi rezistente la solventi. Elimina petele prin tratarea pe scara larga a partilor care urmeaza sa fie curatate posibil. Asigurati o buna ventilare a incaperii. Asigurati-va ca verificati rezistenta culorii materialului intr-un loc ascuns inainte de a utiliza solutia de indepartare a petelor de la Nextzett. Produsul este adecvat numai pentru scopul descris in instructiunile de utilizare.

Mod de prezentare: 1 bucata 1000ml, ambalaj original.

Detalii ale produsului
92030515
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare