Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Angelwax Heaven For Leather - Curatator si balsam piele 500ml

Angelwax HEAVEN FOR LEATHER este nu numai un produs puternic de curatare, cu pH neutru, ci si un balsam delicat care protejeaza si revitalizeaza tapiteria din piele!

Citeste mai multShow less
74,90 RON (inclusiv TVA)
Preferat1
Adauga la lista de dorinte
You may also like
Nu sunt produse
Descriere

Angelwax HEAVEN FOR LEATHER este nu numai un produs puternic de curatare, cu pH neutru, ci si un balsam delicat care protejeaza si revitalizeaza tapiteria din piele.

Tapiteria din piele are nevoie de protectie impotriva uzurii zilnice; daca aceasta nu este curatata in mod regulat semnele de uzura dar si petele pot duce la aparitia imbatranirii premature si degradarea materialului cu efecte daunatoare asupra aspectului suprafetelor. 

Cu un miros accentuat de piele, aceasta formula imbogatita in mod natural a fost conceputa pentru a fi dura cu petele si murdaria lasand pielea curata si supla.

Folosit regulat, Angelwax HEAVEN FOR LEATHER va ajuta la pastrarea unui miros original, de nou, a interiorului vehiculului dvs si redobandirea frumusetii naturale a tapiteriei din piele.

Mod de aplicare: 

- Pulverizati produsul pe o perie cu par fin/moale sau pensula dedicata pt detailing interior

- Agitati usor produsul pe suprafata pentru a crea spuma usoara ce va scoate murdaria din material. Daca doriti puteti folositi o sticla cu pulverizator care face spuma mai bogata. 

- Lasati pielea sa absoarba din spuma si atunci cand suprafata pielii are tendinta de a se usca stergeti cu o laveta din microfibra de buna calitate, curata si umeda.

Pentru o utilizare cat mai eficienta dar si economica a produsului recomandam folosirea un recipient special de spumare (foam bottle) pentru aplicare!

Mod de prezentare: 1 bucata 500ml, ambalaj original, pulverizator inclus.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare