Arata toate imaginile

Nanolex Final Finish - Quick detailer

Nanolex Final Finish este produsul ideal pentru intretinerea protectiei Si3D sau pentru curatarea rapida a suprafetelor exterioare ale masinii. Folosind acest quick detailer puteti inlatura usor praf, amprente, chiar si pete de apa.

74,91 RON
cu TVA
Alege cantitatea dorita:
Referinta:
NXFF01
Preferat1
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Toate protectiile Nanolex ofera o protectie excelenta de lunga durata, insa asa cum e normal, sunt supuse degradarii continue a factorilor de mediu si, prin urmare, ar trebui sa fie reparate din timp in timp.


Nanolex Final Finish este produsul ideal pentru aceasta sarcina, deoarece pune rapid si eficient un nou strat ultra neted de protectie la scara nano pe deplin compatibil, care are o durata de viata de aproximativ sase saptamani per aplicare.

Asta e impresionant pentru un detailer rapid, asa ca ''Jos palaria''  pentru Nanolex intru-cat a dezvoltat inca un alt produs deosebit!

Este in acelasi timp si solutia pentru curatarea rapida a suprafetelor exterioare ale masinii. Folosind acest quick detailer puteti inlatura usor praful, amprentele, chiar si petele de apa. Nanolex Final Finish - Quick Detailer poate fi folosit dupa ce ati spalat masina pentru o uscare perfecta. Acest produs nu contine silicon.


Acest produs poate fi depozitat pana la 24 de luni (intr-un loc uscat, la temperatura constanta).


Consum: cca 2ml/m²

Temperatura de prelucrare: 5-30°C – A se evita contactul direct cu soarele si / sau umiditatea ridicata din aer.


IMPORTANT: Inainte de folosirea unui produs Nanolex pentru ingrijirea masinii, asigurati-va ca purtati echipament de protectie adecvat – recomandam intotdeauna folosirea manusilor din latex sau nitril pentru a va proteja de orice efect nociv asupra pielii.


1. Pulverizati Nanolex Final Finish pe o carpa moale din microfibra si aplicati pe suprafetele vopsite, pe geamuri, pe jante sau pe suprafetele din plastic, frecand cu presiune usoara si cu miscari circulare continue. Dupa intinderea uniforma a produsului, cu partea uscata a lavetei, stergeti usor suprafata pentru a lasa zona fara urme.


2. Evitati contactul cu apa pentru cel putin 15 minture dupa aplicarea cu Nanolex Final Finish.


Mod de prezentare: 200ml sau 750ml, ambalaj original, cu pulverizator, in functie de optiunea aleasa din meniul de optiuni de langa pret. 

Detalii ale produsului
NXFF01

Referinte specifice

cod UPC
00000952
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare