Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

CarPro Suede MF 40x40cm - microfibra suede

Microfibra moale si neteda, nu lasa scame, ideala pentru aplicarea si stergerea protectiilor ceramice si a suprafetelor sensibile.

Citeste mai multShow less
29,90 RON (inclusiv TVA)
Preferat14
Adauga la lista de dorinte(6)
Producator:
You may also like
Descriere

CarPro Suede MF sunt perfecte pentru stergerea protectie ceramice aplicate pe lac/vopsea. Protectiile ceramice ar trebui sterse cu un prosop cu tesatura plata, pentru a garanta ca nu vor ramane scame pe vopsea/lac.


Prosoapele de microfibra CarPro sunt 100% realizate in Coreea si sunt oferite intr-o varietate de tipuri pentru aplicatii specifice. Sunt de o calitate exceptionala, calitatea lor nu este comparabila cu produsele chinezesti.


Suede este un prosop moale, neted si auto absorbant. Procesul unic de finisare, lasa panza gata de folosire cu orice acoperire ceramica si ofera o finisare mai buna si o usurinta in utilizare. In plus este prosopul perfect pentru stergerea ecranelor de la sistemul de navigatie a masinii, a ceasului de bord, ecranul televizorului si o varietate de monitoare
sensibile.

Caracteristici:

- nu exista margini, cusaturi,
- nu lasa scame,
- sigura pe vopsea/lac,
- dimensiune 40cmx40cm,
- compozitie 80/20
- culoarea portocalie,
- fabricat in Coreea pentru CarPro Inds.

 Ingrijire microfibra:

Atunci cand ai prosoape de microfibra sunt cateva reguli simple pentru a le ingrijii. Trebuie spalate numai cu alte prosoape de microfibra, daca spalati cu alte tipuri de tesaturi, cum ar fi bumbacul, microfibra va retine scame din acele tesaturi. Se spala cu detergent de microfibra care contine tot ce doriti si nimic din ce nu doriti. Nu folositi NICIODATA balsam de rufe si nu o uscati fortat. Se usuca atarnata, natural. O microfibra incalzita si uscata in uscatorul de rufe se incalzeste pana la un anumit punct se topeste si devine un pericol pentru lac/vopsea. Daca totusi doriti utilizarea in uscator de rufe folositi cea mai mica setare de caldura.
Clatirea prosoapelor in masina de spalat e un lucru bun, dar sa fiti constienti de faptul ca unele culori se pot amesteca daca acestea nu sunt la fel. Nu amestecati prosoapele de uscare si geamuri, cu cele pentru ceara si sealanturi. Prosoapele de interior si cele pe care le folositi pentru sarcini mai murdare (balamale) pot contine particule mici de nisip care ar deteriora vopseaua.

Mod de prezentare: 1 bucata 40cmx40cm.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare