Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Wash Mitt Grey - Manusa din lana

Manusa de spalare din par natural de oaie.

Citeste mai multShow less
79,90 RON (inclusiv TVA)
Preferat1
Adauga la lista de dorinte(1)
Producator:
You may also like
Descriere

Manusa de spalare din lana de oaie este cel mai important element in timpul procesului de spalare a masinilor, deoarece fibrele super-moi indeparteaza particulele daunatoare de pe vopsea eliminand zgarieturile.

Particulele de pe suprafata sunt trase in fibrele super moi si cad in timpul procesului de clatire. Va recomandam sa folositi o galeata separata plina cu apa curata pentru clatirea manusii inainte de a aplica mai mult sampon si apoi spalati urmatorul panou al vehiculului. Aceasta este cunoscuta sub numele de metoda de spalare cu doua galeti sau 2BM.

Wash Mitt Grey este cu doua fete, oferindu-va doua laturi de spalare. Credem ca manusa noastra trebuie sa apartina bagajului fiecarui pasionat si detailer si este un partener perfect pentru samponul pentru spalare. Impreuna ajuta la mentinerea si protejarea investitiei dvs. valoroase.

 

Pentru a prelungi viata produsului, va recomandam o clatire completa in apa rece, curata, dupa fiecare utilizare, stoarceti excesul de apa si lasati sa se usuce natural.

Mod de prezentare: 1 bucata manusa.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare