Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Poorboy's World Pina Colada Air Freshener - Odorizant auto

Parfum si deodorizant cu miros de Pina Colada!

84,90 RON
cu TVA
Alege cantitatea dorita:
Preferat3
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Odorizantul/deodorizant Poorboy's World Pina Colada este sigur si usor de utilizat. Toate odorizantele sunt pe baza de apa, astfel incat sa nu pateze suprafetele, materialele, covoarele, mochetele si tapiteria.

Are in compozitie biocide care sunt folosite pentru a ucide bacteriile care provoaca mirosuri neplacute. Aceste biocide, de asemenea, ajuta la prevenirea mucegaiului si la prevenirea mirosurilor de mucegai pentru cei care isi pastreaza  perioade indelungate nefolosite autoturismele vechi de colectie, barcile sau RV-urile.

Odorizantele Poorboy's World Air Fresheners sunt ceva ce un detailer profesionist ar trebui sa le detina! Odorizatoarele pot fi de asemenea diluate pentru a fi utilizate in aspiratoarele cu extractie(30-120ml/4l de apa).

Mod de folosire: Pulverizati pe covoare, mocheta, sub scaune sau pur si simplu in aer. De asemenea, poate fi utilizat si sistemul de injectie extractie, pe langa solutia de curatare sau in apa de limpezire pentru a improspata suprafetele curatate.

Mod de prezentare: 1 bucata 473ml(16oz), pulverizator inclus sau 946ml(32oz) fara pulverizator, in functie de optiunea aleasa din meniul de optiuni de langa pret.

Detalii ale produsului

Referinte specifice

upc
00001352
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare