Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Nextzett Klima-Cleaner Pro - Solutie Curatare A/C - sistem ventilatie cu furtun

Nextzett Klima-Cleaner Pro - Solutie Curatare A/C si sistem ventilatie, cu furtun,  este un produs de inalta calitate pentru curatarea sistemului de aer conditionat al autovehiculelor, ce indeparteaza eficient mirosurile cauzate de mucegai, ciuperci, polen, nicotina si praf. 

44,90 RON
cu TVA
Referinta:
96110515
Preferat6
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Nu sunt produse
Descriere

Nextzett Klima-Cleaner Pro - Solutie Curatare A/C si sistem ventilatie, cu furtun,  este un produs de inalta calitate pentru curatarea sistemului de aer conditionat al autovehiculelor, ce indeparteaza eficient mirosurile cauzate de mucegai, ciuperci, polen, nicotina si praf.  In timp ce alte produse mascheaza mirosurile, Klima-Cleaner Pro foloseste spuma activa pentru a curata in mod direct si elimina agentii care provoaca mirosul urat provenit de la sistemul de A/C. Pentru rezultate optime, aplicati Klima-Cleaner Pro o data la 3 - 6 luni. Klima-Cleaner Pro este un produs bazat pe apa si nu contine substante chimice dure.

 - curata bine miezul evaporatorului pentru o racire mai eficienta;
 - rezultate durabile pe termen lung;

Atentie: Pe anumite marci de vehicule se poate produce o deteriorare a partilor din plastic, daca Klima-Cleaner nu este aplicat in mod corespunzator. Daca aveti dubii cu privire la aplicarea lui, apelati la personal calificat.

Instructiuni de utilizare:

Varianta cu furtun:
1. Opriti motorul, aerul conditionat si ventilatorul. Setati ventilatorul pe pozitia de ventilare centrala.
2. Agitati bine recipientul Klima-Cleaner Pro
3. Atasati furtunul din plastic pe care l-ati primit o data cu Klima-Cleaner Pro si introduceti capatul tubului in gura de ventilatie centrala sau cea laterala de la pasager. Cu furtunul introdus complet in aerisire, apasati pe declansator pentru a distribui continutul. Nu intoarceti tubul cu spuma pe durata folosirii. In timp pulverizati, spuma groasa va intra in toate orificiile din conduca de ventilatie spre evaporator (sursa principala de mirosuri neplacute).
4. Dupa pulverizarea intregului continut, asteptati 20 minute pentru ca sistemul sa fie curatat. In acest timp, veti observa ca va curge apa pe sub autovehicul. Acea apa este de fapt condensul rezultat in urma folosirii acestei spume.
5. Dupa ce au trecut cele 20 de minute, deschideti geamurile autovehiculului pentru aerisire. Porniti motorul si ventilatorul pe viteza maxima cu A/C-ul pornit pentru 1 minute. In acest mod, intregul sistem de A/C se va usca. Parfumul (unul placut) va fi puternic pentru inceput, dar in cateva zile va deveni neutru.

 


Recomandare: Inainte de folosirea acestui tratament, va recomandam sa inlocuiti filtrul habitaclu (polen).

Mod de prezentare: 300ml cu furtun.

Detalii ale produsului
96110515
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare