Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

LvLUp Ctrl+Alt+Degrease Multi purpose Degreaser - degresant mutiscop

 #CTRL+ALT+DEGREASE, solutia suprema pentru combaterea grasimilor dure, uleiului si murdariei de pe suprafetele masinii dvs. 

Citeste mai multShow less
109,90 RON (inclusiv TVA)

Credit module tbi bank 3.4.0

37.55 Lei x 4 rate

Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Producator:
You may also like
Descriere

Solutia ideala inainte de #LvLUp TireShine, dressing-ul care va da viata anvelopelor tale.

#CTRL+ALT+DEGREASE, solutia suprema pentru combaterea grasimilor dure, uleiului si murdariei de pe suprafetele masinii dvs.

Acest degresant versatil, multifunctional este special formulat cu agenti de curatare puternici pentru a indeparta eficient contaminantii incapatanati, restabilind un finisaj curat si fara grasimi vehiculului dumneavoastra. Caracteristici cheie:

Actiune puternica de degresare: #CTRL+ALT+DEGREASE este conceput pentru a dizolva si a indeparta grasimile si depunerile de ulei de pe suprafetele masinii tale. Formula sa puternica patrunde adanc in grasime, descompunand-o pentru o indepartare usoara, asigurand o experienta de curatare minutioasa si eficienta.

Aplicatie versatila: #CTRL+ALT+DEGREASE este potrivit pentru utilizare pe diferite suprafete de automobile, inclusiv motoare, cabine de roti, trenuri de rulare si alte zone grase. De asemenea, este eficient pe suprafete interioare precum covoare, tapiterie si vinil. Versatilitatea sa il face o solutie ideala pentru o gama larga de sarcini de curatare.

Sigur pentru suprafetele auto: #CTRL+ALT+DEGREASE este formulat pentru a fi sigur pentru utilizare pe suprafetele auto. Este non-coroziv si non-abraziv, asigurandu-se ca nu va deteriora sau deteriora piesele delicate, vopseaua sau finisajele. Utilizati cu incredere stiind ca vehiculul dumneavoastra este pe maini bune.

Usor de utilizat: #CTRL+ALT+DEGREASE ofera o experienta usor de utilizat. Pur si simplu pulverizati sau aplicati degresantul pe zona tinta, lasandu-i sa stea cateva minute pentru a descompune grasimea. Apoi, agitati cu o perie sau un burete si clatiti bine cu apa. Bucurati-va de confortul unui proces de curatare fara probleme.

Actiune rapida si eficienta: #CTRL+ALT+DEGREASE functioneaza rapid pentru a elimina chiar si cele mai dure grasimi si murdarie. Formula sa cu actiune rapida va economiseste timp si efort, permitandu-va sa obtineti rezultate remarcabile in mai putin timp in comparatie cu metodele traditionale de curatare.

Ecologic: #CTRL+ALT+DEGREASE este formulat pentru a fi ecologic. Este biodegradabil si nu contine substante chimice dure, cum ar fi solventii din petrol si substantele care epuizeaza stratul de ozon. Curatati-va masina cu incredere, stiind ca faceti o alegere responsabila pentru mediu.

Puterea profesionala: #CTRL+ALT+DEGREASE ofera putere de curatare profesionala la varful degetelor. In acest produs au incredere pasionatii de masini si profesionistii deopotriva, acest degresant este conceput pentru a indeplini standardele inalte de performanta, asigurand o experienta de curatare amanuntita si eficienta. 

Produs gata de utilizare, cu pulverizator.

Mod de prezentare: 750ml, ambalaj original cu pulverizator.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare