Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Meguiar's Glass Cleaner Concentrate - Solutie geamuri concentrata

Solutie concentrata care se dilueaza pana la 1:10!

196,90 RON
cu TVA
Referinta:
D12001
Preferat2
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Solutie incredibil de eficienta din punct de vedere al costurilor, acesta solutie este un detergent pentru sticla care poate elimina murdaria acumulata pe sticla auto fara a lasa urme.

Meguiar's Glass Cleaner Concentrate face parte din linia de produse profesionale, un grup de produse concentrate destinate utilizarii profesionale. Cu acest galon faceti 11 galoane de agent de curatat gata de utilizat, atunci cand este diluat cu apa conform indicatiilor. Chiar si diluat, aceasta solutie este o forta puternica impotriva insectelor, reziduurilor de ceata de vinil, peliculei fumatorilor si murdariei de zi cu zi. 

Pentru cele mai bune rezultate, geamul masinii trebuie sa fie rece la atingere inainte de curatare. Acest lucru va impiedica solutia sa se evapore prea repede. Diluati solutia prin amestecarea a 10 parti apa cu 1 parte curatator. Pulverizati solutia pe sticla si curatati in mod normal, folosind un prosop de sticla din microfibra moale sau un prosop de panza. Curatati geamul in interior si in exterior, intorcand frecvent prosopul.

Nu contine amoniac. Sigur pe geamurile colorate.

Mod de prezentare: 1 bucata 3.79 litri, ambalaj original.

Detalii ale produsului
D12001
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare