Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

CarPro MFX - Detergent spalare microfibra si burete

Nu va mai luptati cu prosoapele din microfibra si cu prosoapele de uscare murdare. CARPRO MFX este conceput pentru a indeparta uleiurile, cerurile si murdaria de pe lavetele din microfibra pentru a restabili performanta prosoapelor de uscare si a lavetelor de lustruit.

Citeste mai multShow less
De la
119,90 RON (inclusiv TVA)
Alege cantitatea dorita:
Referinta:
L1
Preferat0
Adauga la lista de dorinte(1)
Producator:
You may also like
Nu sunt produse
Descriere

In timp, prosoapele de uscare vor deveni mai putin absorbante datorita acumularii de uleiuri, agenti tensioactivi si produse de clatire, MFX va elimina aceasta acumulare si va restabili prosopul de uscare la performante maxime.

 

Microfibra dvs. este alcatuita din poliester si poliamide, in timp ce poliesterul este procentul mai mare si este conceput pentru a absorbi uleiurile, iar poliamidele (atat naturale, cum ar fi matasea, cat si fibrele artificiale) sunt concepute pentru a absorbi apa. Cand utilizati o microfibra pentru a indeparta reziduurile de ceara sau substantele de etansare, fibrele sunt acoperite cu uleiuri din produse si acest lucru inhiba microfibra de a absorbi apa, pur si simplu impingand-o in jurul suprafetei. MFX este conceput pentru a rezolva aceasta problema.

 

Mod de prezentare: 1 bucata, 1 litru sau 4 litri, ambalaje originale, in functie de optiunea aleasa din meniul de optiuni de langa pret.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
L1

Referinte specifice

upc
00002257
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare