Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Gyeon Q2 Mohs Evo 30ml Light Box - Protectie ceramica

Folosind fluor pentru a modifica chimia de baza a polisilazanului, GYEON este capabil sa furnizeze un singur strat de protectie cu un luciu ridicat, durabilitate incredibila, respingere intensa a apei si rezistenta chimica reala. Exact ceea ce ne dorim sa faca o ceramica de nivel inalt!

Citeste mai multShow less
396,90 RON (inclusiv TVA)
Referinta:
gye000199

Credit module tbi bank 3.4.0

109.45 Lei x 4 rate

Preferat1
Adauga la lista de dorinte(1)
Producator:
You may also like
Descriere

Tehnologie unica! Q² Mohs EVO foloseste polisilazani modificati cu fluor pentru prima data in industria de ingrijire a masinilor. De ce este atat de important? Modificarea polisilazanilor in fazele precursoare aduce beneficii enorme la toate nivelurile: durabilitate, rezistenta chimica si usurinta in utilizare. Rezultatul este un strat ultra ceramic care creeaza un scut de sticla in jurul masinii.

Aplicare usoara! Uimitor de usor de aplicat si sters, dar extrem de rezistent la substante chimice. Fin si neted, dar foarte durabil. Luciu si hidrofobie extrema sunt doar valoare adaugata. 

Versiunea EVO permite acum o aplicare simpla cu un singur strat. One Mohs va ofera 3 ani de performante uimitoare. Poate fi stratificat de doua ori pentru a crea pana la 4 ani de durabilitate. 

Fara garaj? Nici o problema! Toate formulele EVO pot fi aplicate in aer liber. Asigurati-va conditii stabile, nu utilizati niciodata in lumina directa a soarelui si verificati prognoza meteo! Stratul proaspat aplicat nu trebuie sa se ude in primele 12 ore de la aplicare.

Mod de prezentare: 1 bucata protectie ceramica Q2 Mohs Evo 30ml, 1 aplicator si 1 abtibild.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
gye000199
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare