Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Dope Fibers Shiny Tire Gel - Dressing anvelope

Gelul inovator pentru anvelope pentru tratarea anvelopelor si componentele din plastic exterioare cu miros de coacaze!

Citeste mai multShow less
77,90 RON (inclusiv TVA)
Stoc insuficient sau cantitatea maxima in cos
Anunta-ma cand este disponibil
Preferat2
Adauga la lista de dorinte
Producator:
You may also like
Descriere

Spre deosebire de multe alte geluri pentru anvelope, acest produs dureaza semnificativ mai mult si are o consistenta lichida medie. Ca urmare, poate fi procesat mult mai bine decat gelurile conventionale pentru tratarea anvelopelor. Un alt avantaj este patrunderea rapida si adanca in anvelopa si in componentele exterioare din plastic tratate. Plasticul este reinnoit cu Dope Fibers Shiny Tire Gel, iar culoarea este semnificativ reimprospatata. Datorita utilizarii ingredientelor speciale, gelul pentru anvelope este deosebit de rezistent la detergenti, sarea de drum si agenti de curatare a jantelor cu pH neutru. Aceasta inseamna ca anvelopele sunt bine conservate si protejate de influentele externe, mai ales in sezonul rece. Nu ramane stralucire grasa la suprafata. Suprafetele tratate, pe de alta parte, capata un design mat, care arata deosebit de natural. Gelul este, prin urmare, potrivit in special pentru vehiculele care urmeaza sa fie pregatite profesional pentru targuri, expozitii auto sau expozitii in showroom-uri.

Aplicare simpla si rapida pentru un rezultat excelent.

Se curata cu un curatator anvelopa, se aplica doar pe anvelopele curate.

Aplicati pe flancurile anvelopelor si distribuiti. Recomandam un timp de expunere de aprox. 10 minute. Cel mai bine este sa utilizati gelul pentru anvelope Dope Fibers o data pe luna pentru a va asigura ca anvelopele sunt bine ingrijite. Tratati numai suprafetele care s-au racit si niciodata anvelopele fierbinti sau piesele din plastic care au fost incalzite de soare. De asemenea, ar trebui sa testati produsul pe o zona neobservata inainte de a trata zone intregi. Astfel, puteti verifica in prealabil compatibilitatea gelului pentru anvelope cu suprafata.

 

Alte domenii de aplicare sunt plasticurile spate, capacele oglinzilor, grilajele radiatorului sau piesele din compartimentul motor, precum si garniturile usilor iarna cand este inghet pentru a nu ingheta. Folositi Dope Fibers Shiny Tire Gel numai pe exteriorul vehiculului dumneavoastra. 

Durabilitate: 4 spalari (2 luni)

Miros: coacaze

Mod de prezentare: 500ml, ambalaj original.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare