Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Nextzett Silikonentferner - Indepartare Adeziv si Bitum (Acrysol)

Curatator special, pentru autoturisme noi si uzate, pentru vopsitori, ateliere si detaileri . Indeparteaza ceara, grasimea, uleiul, reziduurile de polish, reziduuri adezive, bitum, nicotina, gudron si spray-ul anticeata fara a lasa urme. De asemenea, elimina reziduurile ramase in urma lipirii parbrizului.

26,90 RON
cu TVA
Alege cantitatea dorita:
Referinta:
91011115 91010515
Preferat20
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Este compus dintr-un amestec selectat de diferiti solventi bazici solubili in apa si insolubili in apa si nu contine hidrocarburi aromatice si hidrocarburi clorurate.
Mod de actiune:

Nextzett Silikonentferner elimina automat si lin contaminantii cum ar fi bitum, uleiuri, grasimi, silicon, ceara, lipici sau reziduuri de adeziv de pe imbracaminte, tapiterie, covorase si alte suprafete dure. Datorita tensiunii de suprafata scazute, solventii de baza se afla sub contaminantii organici si se desprind de suprafata.

Mod de folosire:

Umeziti o laveta curata, fara scame, cu solutie. Frecati suprafata care trebuie curatata cu laveta si ridicati murdaria dizolvata. Lasati reziduurile lichide sa se evapore. Folositi manusi rezistente la solventi. Elimina petele prin tratarea pe scara larga a partilor care urmeaza sa fie curatate posibil. Asigurati o buna ventilare a incaperii. Asigurati-va ca verificati rezistenta culorii materialului intr-un loc ascuns inainte de a utiliza solutia de indepartare adezivi/bitum/etc. de la Nextzett. Produsul este adecvat numai pentru scopul descris in instructiunile de utilizare.

Mod de prezentare: 1 bucata 1000ml, ambalaj original, 500ml mostra, 10litrii ambalaj original.

Detalii ale produsului
91011115 91010515

Referinte specifice

upc
00001293
Comentarii(1)
Nota generala
5
1 Comentariu
Calitate
(5)

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare