Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Bilt Hamber Korrosol Fallout Remover cu Pulverizator- indepartare contaminanti metalici

Un produs cu pH neutru folosit pentru indepartarea contaminantilor si a particulelor metalice de pe majoritatea autovehiculelor.

Citeste mai multShow less
119,90 RON (inclusiv TVA)
Stoc insuficient sau cantitatea maxima in cos
Anunta-ma cand este disponibil

Credit module TBI Bank 1.1.3

30.04 Lei x 4 rate

Preferat6
Adauga la lista de dorinte(3)
Producator:
You may also like
Nu sunt produse
Descriere

Un produs cu pH neutru folosit pentru indepartarea contaminantilor si a particulelor metalice de pe majoritatea autovehiculelor.

Poate nu ati observat, insa este foarte probabil ca vopseaua masinii dvs. sa fie foarte contaminata. La urmatoarea spalare, cand masina este curata, miscati usor mana introdusa intr-o punga pe vopseaua masinii, in special pe suprafetele orizontale (capota, plafon, portbagaj). Veti simti contaminantii. Chiar daca va ganditi ca este doar praful din atmosfera, in realitate o are parte din contaminanti sunt de natura metalica.

Praful de la placutele de frana ale automobilelor, contaminanti metalici din zone industriale sau de langa caile ferate, umple aerul din jurul nostru, asezandu-se pe toate suprafetele autovehiculelor. 

In combinatie cu apa de ploaie sau umezeala din aer, incep sa rugineasca. Spatiul ocupat de rugina rezultata este de 4 ori mai mare decat particula metalica in sine. Rugina rezultata va distruge calitatile estetice si protective ale vopselei/lacului.

Acizii duri, oxalici sau fosforici, pot fi folositi pentru indepartarea contaminantilor metalici, insa acestia nu vor face diferenta intre particulele metalice si vopseaua/lacul masinii dvs, ajungand sa atace inclusiv caroseria.

Instructiuni de utilizare: Bilt Hamber Korrosol Fallout Remover este pur si simplu pulverizata pe suprafetele masinii, iar dupa putin timp o schimbare de culoare (solutia se va inrosi) va indica faptul ca particulele de fier sunt indepartate. Solutia este complet solubila, asadar pentru indepartarea ei este necesara doar o limpezire.

Bilt Hamber Korrosol Fallout Remover este o solutie cu pH neutru (nu este nici acida, nici alcalina), sigura de utilizat pe toate suprafetele masinii, inclusiv pe jante, crom, plastic, cauciuc, sticla, vopsea/lac, etc.

Prezentare: ambalaj original 1 litru, cu pulerizator inclus.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
Comentarii(1)
Nota generala
5
1 Comentariu
Calitate
(5)
Un produs foarte reușit, dizolva bine pilitura de fier. Mirosul in schimb nu cel mai plăcut și e foarte persistent.

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare