Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Koch Chemie GS Green Star - Solutie curatare universala

Este un detergent universal foarte concentrat, alcalin, care nu contine fosfati si nu contine solventi.

Citeste mai multShow less
42,90 RON (inclusiv TVA)
Referinta:
25001
Preferat2
Adauga la lista de dorinte(10)
Producator:
You may also like
Descriere

Solutia se utilizeaza universal in ateliere de lucru si de curatare industriala, curatarea interioara si exterioara a autoturismelor a camioanelor precum si curatarea motorului asigurand o capacitate enorma de absortie a murdariei si a uleiului. Inhibitorii speciali de coroziune asigura o compatibilitate ridicata a materialelor in ceea ce priveste componentele sensibile cum ar fi, de exemplu, aluminiul anodizat. Se utilizeaza si cu injectie extractie si alte dispozitive de curatare. De asemenea este ideala pentru instalatiile de tratare a apei biologice.
Se separa rapid si se testeaza in conformitate cu ÖNORM 5105 (concentratie de test 10% solutie). Clasa A conform A VDA: timp de reactie maxim 5 minute. Aplicare concentratie maxim 1:3.

Mod de utilizare:
Depinde de acumularea de murdarie existenta.
- Pentru vehicule exterioare si motor 1:5 pana la 1:30 solutie. Se aplica pe toata suprafata, lasati sa actioneze o scurta perioada de timp apoi folositi un aparat de spalare cu presiune pentru a clati reziduurile.
- Pentru curatare interioare auto si suprafete textile se foloseste 1:10 pana la 1:20 solutie. Se inlatura reziduurile rezultate cu o laveta umeda sau cu un aparat de injectie extractie.
- Pentru curatat in ateliere si podele industriale se foloseste 1:40 pana la 1:120 solutie.

Testati compatibilitatea inainte de a folosi solutia. VDA conform clasa A, timp de reactie maxim 5 minute, concentratia maxima la aplicare 1:3.Mod de prezentare: 1 bucata 1l, ambalaj original.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
25001
Comentarii(1)
Nota generala
5
1 Comentariu
Calitate
(5)
Il folosesc la curatare in casa cu dilutie 1:10, iar pe exteriorul masinii, mai ales in partea joasa a ei unde nu te atingi de murdaria care se acumuleaza, in dilutie 1:5 chiar si 1:0 isi face treaba exceptional ! Recomand! Am comandat 3 sticle si urmeaza si altele XD

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare