Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Blo Air S Car Dryer Mini - Suflanta/uscator pentru uscare auto

Acest uscator este mic, dar puternic, cu cea mai mare putere de iesire a aerului decat orice uscator portabil din clasa sa.

Citeste mai multShow less
652,90 RON (inclusiv TVA)
Referinta:
BLO-S

Credit module TBI Bank 1.1.3

163.57 Lei x 4 rate

Preferat4
Adauga la lista de dorinte(4)
Producator:
You may also like
Descriere

BLO AIR-S este un uscator de mana compact, dar puternic, perfect pentru motociclete, biciclete si zone mai mici de pe masini precum roti, grile, compartimente pentru motoare, oglinzi si multe altele. AIR-S este mic, dar puternic, avand cea mai mare putere de iesire a oricarui uscator de mana din clasa sa. Vine cu un cablu de alimentare generos de 5 m lungime si 3 duze pentru a se potrivi oricarei sarcini.

 

Dupa succesul modelelor BLO AIR-RS si AIR-GT, BLO a dorit sa creeze ceva mic si compact pentru cei care nu au spatiu sau nu au nevoie de un uscator de masini mai mare. AIR-S forteaza aerul in linie dreapta pentru a creste eficienta si performanta sa si nu de jos ca majoritatea celorlalte. Pentru a creste viteza aerului, BLO a adaugat cel mai mare motor posibil pentru un dispozitiv de mana, dar nu in detrimentul greutatii, ceea ce a dus la faptul ca nu numai ca este cel mai puternic, dar si cel mai usor din clasa sa.

 

In ciuda dimensiunilor compacte, BLO AIR-S este unul dintre cele mai mici uscatoare de masini si biciclete, dar si unul dintre cele mai puternice, oferind cu pana la 25% mai multa putere de uscare decat unii concurenti. Motorul eficient de 1,5 CP este capabil sa produca aer cald si filtrat, care este cu pana la 25 de grade mai cald decat temperatura ambianta, facand uscarea mai rapida si mai sigura. Dispune de filtre de aer duale pentru a asigura functionarea interioara a uscatorului si protejarea vehiculului.

 

Manerul ergonomic are un comutator de viteza cu doua setari de viteza, permitand un flux de aer mai putin puternic in zone mai stranse sau mai delicate. AIR-S va scoate cu usurinta apa din zone greu accesibile, cum ar fi grilele, barele de protectie, orificiile de aerisire si rotile, dar poate fi folosit si pentru suflarea prafului din interior sau chiar a dispozitivelor electrice, cum ar fi computerele, de exemplu. 

 

SPECIFICATII TEHNICE:

 

- 1200w / 1,5 CP prin intermediul unui singur motor

- 21.800 FPM

- Aer cald filtrat

- 2 setari de viteza

- Cablu de alimentare lung de 16 '/ 5M

 

Mod de prezentare: 1 bucata uscator BLO-S

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
BLO-S
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare