Producători

Produse vizualizate

CarPro Essence Hybrid Energy Xtreme Gloss Enhancer - Pasta polish 3 in 1

Produs nou

Cel mai avansat produs "all in one" pe care l-ati folosit vreodata!

More details

Stoc epuizat

Lei 81.90 TVA inclus

More info

CarPro intoarce roata inovatiei inca o data. CarPro Essence este un amestec unic de nano-tech cuart, rasini durabile foarte lucioase si abrazivi fini, care sunt amestecate impreuna la nivel microscopic pentru a forma ceva cu adevarat inovator. Lasa in urma un finisaj uimitor si luciu ridicat cu filere semi permanente (materiale de umplere) si capabilitati protective. Impreuna cu un burete de microfibra de taiere este capabil de o putere mare de taiere, in timp ce cu un pad de finish ofera un luciu la care doar visezi. Dar aceasta nu e doar o pasta de polish. In mai putin timp decat e nevoie sa polishezi o masina cu produselele conventionale, Essence e capabil sa elimine panza de paianjen, sa iti intareasca lacul, lasand o stralucire mare si intinzand un strat de protectie semipermanenta. Si mai mult de atat dupa aplicare se da foarte usor jos.
Pasta de polish Essence lasa de asemenea o suprafata fina si adanca, strat reflectorizant perfect neted, pentru aplicarea protectiei CQuartz sau Reload. Principalul atribut in aceasta pasta revolutionara face aplicarea stratului CQuartz mai usor decat oricand si se leaga impreuna formand un scut de protectie si extrema stralucire.

Caracteristici:

- Pregateste suprafata pentru protectia ceramica CQuartz sau Reload.
- Produce un luciu extrem de ridicat.
- Capacitati de umplere semi permanente (filere).
- Adauga strat de protectie pe baza de cuart SiO2.
- Se foloseste impreuna cu masini de polishat Dual Action, Rotary, sau manual.

Mod de utilizare:

Aplicare cu masina polishat:

Agitati bine pasta, pentru taiere  folositi burete de microfibra de taiere iar pentru stralucire maxima folositi buretele de finish. Raspanditi in mod egal pe cate o sectiune la viteza mica, apoi polishati la viteza medie si stergeti cu o laveta. Apoi mutati-va la sectiunea urmatoare, curatandu-va buretele des.

Aplicare manuala:
 
Aplicati pasta Essence pe un burete aplicator, lucrati in miscari circulare peste toata suprafata. Asteptati 3 minute pentru a curata cu o laveta de microfibra de calitate suprafata.

Atentie:

Testati produsul pe o zona ascunsa inainte de aplicare.


Mod de prezentare: 1 bucata 250ml, 500ml, 1litru, ambalaje originale.
 

Recenzii

Scrieţi o recenzie

CarPro Essence Hybrid Energy Xtreme Gloss Enhancer - Pasta polish 3 in 1

CarPro Essence Hybrid Energy Xtreme Gloss Enhancer - Pasta polish 3 in 1

Cel mai avansat produs "all in one" pe care l-ati folosit vreodata!

Accesorii