Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

CarPro PolyShave MF 30cm2 - microfibra cu argila decontaminare

Argila pentru detailing este o substanta care este proiectata pentru a elimina contaminantii lipiti de vopsea, lasand vopseaua fina ’’ca de sticla’’, permitand aplicarea mai usoara si mai fructuoasa de polihsh, glaze, sealanturi si ceara auto.

Citeste mai multShow less
149,90 RON (inclusiv TVA)
Referinta:
CarPro 20PSMF
Preferat2
Adauga la lista de dorinte(7)
Producator:
You may also like
Descriere

Pentru profesionisti si entuziasti deopotriva, linia de la CarPro PolyShave, este o metoda rapida si simpla pentru a indeparta contaminantii si impuritatile de pe suprafata exterioara a automobilelor si sticlei.

Linia este construita cu tehnologie avansata (Rubber Polymer Technology), pentru a evita lasarea de urme specifice decontaminarii si va permite o alta optiune excelenta pentru decontaminare,de la CarPro, pentru a elimina nevoia de a utiliza manual argila pentru decontaminare.

Decontaminarea suprafetei vopselii este critica pentru ingrijirea masinii pentru o multitudine de motive. Veti dori sa eliminati toti contaminantii inainte de polishare, astfel incat sa puteti lucra curat mai degraba, decat tragand mici contaminanti peste vopsea in timpul procesului de polishare. Eliminati contaminantii mai intai, apoi polishati autovehiculul. Folosind oricare dintre produsele PolyShave, puteti elimina contaminantii legati cu suprafata vopselei si folositi apoi Iron X pentru a elimina orice sub suprafata vopselei.

De ani de zile argila a fost piatra de temelie in decontaminarea autovehiculului, dar acum cu lavetele PolyShave si pad-ul PolyShave, Iron X, TRIX, si Tar X, CarPro va ofera o varietate de metode pentru a elimina decontaminantii. De asemenea daca scapi orice produs PolyShave pe jos si s-a murdarit, acesta poate fi clatit si folosit din nou.

Prima utilizare a acestui produs trebuie facuta pe sticla

Pentru o decontaminare rapida 2in1, utilizati ca lubrefiant IronX.

Mod de prezentare: 1 bucata laveta microfibra cu argila 30x30cm.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
CarPro 20PSMF
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare