Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

CarPro PolyShave Pad - pad cu argila 150mm

Curata profund vopseaua si sticla in mai putin timp si mai putin efort decat o argila traditionala. Se ataseaza la masina de polishat Dual Action.

Citeste mai multShow less
79,90 RON (inclusiv TVA)
Referinta:
CarPro 20psp
Preferat14
Adauga la lista de dorinte(5)
Producator:
You may also like
Descriere


Noua tehnologie avansata de polimeri de cauciuc indeparteaza de pe suprafata vopselei mizeria de pe sosea (contaminantii) bitumul, gazarea, petele de apa, seva de copac, praful feroviar si alti contaminanti care se leaga cu usurinta de vopsea. Dupa folosirea padu-lui PolyShave, suprafata va fi curata, neteda si fara contaminanti.
Pentru profesionisti si entuziasti deopotriva, linia de la CarPro PolyShave, este o metoda rapida si simpla pentru a indeparta contaminantii si impuritatile de pe suprafata exterioara a automobilelor si sticlei. Linia este construita cu tehnologie avansata (Rubber Polymer Technology), pentru a evita lasarea de urme specifice decontaminarii si va permite o alta optiune excelenta de la CarPro, pentru a elimina nevoia de a utiliza argila pentru decontaminare. Pad-ul PolyShave este una din cele trei optiuni din linia de produse PolyShave si este construit sa sa dureze mai mult decat argila si sa decontaminezi mai rapid. Pad-ul de 6" are scai pentru a putea fi atasat talerului masinii de polish precum si un strat intermediar de spuma pentru a se mula cat mai bine pe suprafetele masinii. Lasa masina de polish sa decontamineze in locul tau.
Decontaminarea suprafetei vopselii este critica pentru ingrijirea masinii pentru o multitudine de motive. Veti dori sa eliminati toti contaminantii inainte de polishare, astfel incat sa puteti lucra curat mai degraba, decat tragand mici contaminanti peste vopsea in timpul procesului de polishare. Eliminati contaminantii mai intai, apoi polishati autovehiculul. Folosind oricare dintre produsele PolyShave, puteti elimina contaminantii legati cu suprafata vopselei si folositi apoi Iron X pentru a elimina orice sub suprafata vopselei.
De ani de zile argila a fost piatra de temelie in decontaminarea autovehiculului, dar acum cu lavetele PolyShave si pad-ul PolyShave, Iron X, TRIX, si Tar X, CarPro va ofera o varietate de metode pentru a elimina decontaminantii. De asemenea daca scapi orice produs PolyShave pe jos si s-a murdarit, acesta poate fi clatit si folosit din nou.

Caracteristici:

- Prima utilizare a acestui produs trebuie facuta pe sticla
- Tehnologie avansata cu polimeri din cauciuc.
- Rapid curata orice contaminanti de suprafata si lasa suprafata neteda la atingere.
- Reutilizabila, pur si simplu clatiti dupa utilizare si reutilizati.
- Elimina oboseala mainii si a degetelor.
- Culoare neagra.
- Se utilizeaza cu masina Dual Action.

 Mod de utilizare:

Se spala intotdeauna masina inainte de a folosi produsele PolyShave sau argila. Pastrati suprafata umeda si bine lubrefiata in timpul fiecarei sectiuni, nu folositi presiune grea, pur si simplu alunecati pe suprafata. Se clateste de mai multe ori pentru a mentine o suprafata curata. Stergeti sectiunea cu un prosop de microfibra inainte de a trece la urmatoarea. Pentru o curatare profunda a vopselei folositi Iron X pasta ca si lubrifiant.
Ca si in cazul oricaror produse de decontaminare mecanice, este nevoie de polishare pentru a elimina mici zgarieturi. Pastrati in recipientul inchis dupa utilizare cu partea PolyShave orientata in sus cu nici un contact cu orice material care l-ar putea presa. Nu depozitati in vehicul sau in caldura soarelui pentru perioade lungi. Daca sunteti noi in aceste tipuri de produse verificati vopseaua in lumina directa a razelor solare dupa fiecare sectiune pentru a verifica utilizarea corecta.

Mod de prezentare: 1 bucata pad cu argila 150mm (6").


Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
CarPro 20psp
Comentarii(1)
Nota generala
5
1 Comentariu
Calitate
(5)
Este perfect pentru suprafețe mari. Montat pe mașină de polish DA. După utilizare suprafața lacului este perfect netedă, fără contaminanți. Cu ajutorul lui termini treaba în timp record, fără să obosești. Se spală ușor după utilizare.

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare