Chemical Guys Hex-Logic Quantum Light-Medium Polishing Pad, White (5.5 Inch) - burete polish putere taiere usoara spre medie

Pad-ul White Quantum readuce stralucirea vopselei, elimina petele de oxidare si pe cele de apa de pe suprafetele vopsite, lasand un luciu intens. Putere de polish usoara spre medie.

49,90 RON
cu TVA
Nu sunt suficiente produse in stoc

Preferat2
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere


Buretele Hex-Logic Quantum Light-Medium Polishing Pad, White (5.5 Inch), este perfect pentru polishurile intr-un singur pas sau cele de finish sau taiere medie.

Cu un design Quantum care maximizeaza suprafata de contact, reduce si disperseaza caldura reducand uzura padului si a masinii de polishat. Gaura de ventilatie din mijloc elibereaza caldura si reduce stresul din centrul padului. Atasamentul suportului de pe spatele padului conduce fluxul de are si caldura mai eficient decat tampoanele vechi.
Datorita modelul hexagonal imprimat pe fata padului se raspandeste produsul de polishat uniform iar buretele se muleaza mai bine pe suprafetele curbate. Datorita tehnicilor imbunatatite si a adezivilor folositi, padul asigura o lagatura puternica care nu se va desprinde de talerul masinii de polishat.  Putere de polish usoara spre medie pentru defecte usoare si finisare.

Mod de prezentare: 1 bucata, culoare alba, dimensiune 14cm (5,5").

Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare