Chemical Guys Hex Logic Quantum Finishing Pad Black (5.5 Inch)- burete finish

Padul Quantum Black, raspandeste perfect stratul de glaze, ceara sau sealant peste orice suprafata vopsita. Se poate folosi cu JetSeal, M-Seal, Prima Amigo, Cherry Glaze sau orice glaze-uri, ceara sau sealanturi doriti. Padul nu are putere de taiere si nu indeparteaza vopseaua.

49,90 RON
cu TVA
Preferat2
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Suprafata care se ataseaza masinii de polish asigura o circulatie a aerului mai eficienta decat la modele de pad-uri anterioare avand un orificiu in mijloc.

Cu un design Quantum care maximizeaza suprafata de contact, reduce si disperseaza caldura reducand uzura padului si a masinii de polishat. Gaura de ventilatie din mijloc elibereaza caldura si reduce stresul din centrul padului. Atasamentul suportului de pe spatele padului conduce fluxul de are si caldura mai eficient decat tampoanele vechi.
Datorita modelul hexagonal imprimat pe fata padului se raspandeste produsul de polishat uniform iar buretele se muleaza mai bine pe suprafetele curbate. Datorita tehnicilor imbunatatite si a adezivilor folositi, padul asigura o lagatura puternica care nu se va desprinde de talerul masinii de polishat.


Mod de prezentare: 1 bucata, culoare neagra, dimensiune 14cm (5,5").

Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare