Bilt Hamber Double Speed Wax - kit ceara cu carnauba si polimeri, aplicator si microfibra incluse

Ceara ultra durabila usor de folosit, cea mai buna ceara de masina in 2015 concurand impotriva a 19 ceruri de masina unele fiind foarte scumpe ( Best Car Wax 2015 declarata de revista Auto Express).

83,90 RON
cu TVA
Preferat4
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Ceara carnauba folosita ofera o stralucire profunda, proprietati ridicate de respingere a apei si o pelicula rezistenta la detergentii folositi ulterior si va dura pana la sase luni sau mai mult, chiar si in cazul in care masina este spalata in mod regulat. Spre deosebire de alte tipuri de ceara care contin o concentratie mare de carnauba, Bilt Hamber Double Speed Wax este imbogatita cu polimeri hidrofobici care cauzeaza scurgerea si rostogolirea rapida a apei de ploaie. Acest lucru nu numai ca arata foarte bine pe masina dar de asemenea se curata foarte bine de contaminanti dand un efect de autocuratire.
Ceara Double Speed Wax ofera o alternativa economica si o calitate superioara fata de celelalte ceruri, care pur si simplu nu pot concura cu performantele acesteia.

Mod de folosire:

Ceara ar trebui aplicata doar manual.

Spalati vehicolul cu spuma de prespalare, apoi folositi un sampon si o manusa spaland cu metoda celor doua galeti. Uscati cu un prosop de uscare de microfibra de buna calitate pentru a nu lasa zgarieturi. Double Speed Wax nu este abraziva si nu va restaura vopseaua masinii, folositi argila inainte de aplicare. O data pregatita masina in aceasta maniera ceara va mentine un finisaj lucios fara a folosi pe viitor polishuri abrazive.
Lucrati pe panouri umbrite si racite, doua pana la trei panouri in strat cat mai subtire si uniform posibil. Cu ajutorul buretelui aplicator prevazut aplicati miscari circulare usoare si apoi lasati sa actioneze 5-10 minute (nu lasati sa actioneze mai mult pentru ca va fi greu de sters). Lustruiti cu microfibra albastra inclusa, intorcand-o frecvent cu partea curata.
Ocazional in anumite conditii de umiditate mare pot aparea pete dupa aplicarea initiala. Acestea vor disparea o data ce pelicula va fi uscata sau pot fi indepartate cu o microfibra usor umezita. Aceasta este o caracteristica a cerii T1 carnauba folosita la fabricarea acestui produs.
Atat aplicatorul cat si microfibra se pot spala si refolosi. Nu folositi balsam si tratatati microfibra corect pentru a nu-i distruge proprietatile.

Review disponibil pe Comunitatea pasionatilor de detailing.


Mod de prezentare: 1 bucata ceara Double Speed Wax 250ml cu 1 burete aplicator alb si 1 buc microfibra albastra inclusa.

Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare