Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

LvLUp Dashboard Detailer Matte - solutie curatare si dressing mat pentru interioare auto / camioane

Va prezentam #Dashboard Detailer Matte, solutia perfecta pentru a oferi bordului si suprafetelor interioare ale masinii un finisaj mat, curat. 

Citeste mai multShow less
89,90 RON (inclusiv TVA)
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Producator:
You may also like
Descriere

Va prezentam #Dashboard Detailer Matte, solutia perfecta pentru mentinere a aspectului curat si elegant al bordului, cu finisaj mat al suprafetelor interioare.

Special creat cu o formula mata, acest produs de curatare indeparteaza eficient praful, murdaria, amprentele si petele, pastrand in acelasi timp aspectul natural mat, fara a lasa in urma nicio stralucire sau reziduu gras.

Caracteristici cheie: Formula specifica mata: #Dashboard Detailer Matte este conceput special pentru a raspunde nevoilor unice alesuprafetelor cu finisaj mat. Formula sa specializata curata si protejeaza fara a modifica textura mata, asigurandu-se ca tabloul de bord isi pastreaza aspectul original mat.

Curata si improspateaza: Cu agentii sai de curatare puternici, #Dashboard Detailer Matte indeparteaza cu usurinta praful, murdaria si amprentele care se acumuleaza pe tabloul de bord in timp. Reimprospateaza aspectul interiorului tau, lasand o suprafata mata, curata si revitalizata.

Fara stralucire sau reziduuri: spune la revedere finisajelor stralucitoare sau unse de pe suprafetele tale mate. #Dashboard Detailer Matte nu lasa reziduuri, mentinand aspectul mat dorit fara a compromite curatenia.

Protectie UV: tabloul de bord al masinii dumneavoastra este expus in mod regulat la lumina soarelui, ceea ce poate duce la decolorare si deteriorare. #Dashboard Detailer Matte ofera protectie UV, ajutand la prevenirea decolorarii si pastrand bogatia originala a suprafetelor tale mate.

Bland si sigur: #Dashboard Detailer Matte este bland cu materialele de interior ale masinii tale. Este formulat pentru a fi sigur pentru utilizare pe diferite suprafete, inclusiv vinil mat, cauciuc si plastic. Curata eficient fara a provoca nici un rau sau decolorare.

Proprietati antistatice: Suprafetele mate tind sa atraga praful si scamele, ceea ce poate fi frustrant. #Dashboard Detailer Matte incorporeaza proprietati antistatice care ajuta la respingerea prafului si reduc acumularea de particule, mentinand tabloul de bord mai curat pentru mai mult timp.

Aplicare usoara: #Dashboard Detailer Matte ofera o experienta de curatare fara probleme. Pur si simplu pulverizati detergentul direct pe suprafata sau aplicati-l pe o carpa din microfibra si stergeti usor murdaria. Nu sunt necesare pasi suplimentari sau proceduri complicate..

Produs gata de utilizare, cu pulverizator.

Mod de prezentare: 750ml, ambalaj original cu pulverizator.

Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare