Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Gliptone Liquid Leather Intensive Cleaner GT 12 - diverse cantitati - Curatator intensiv concentrat pentru articole din piele

Un agent de curatare piele concentrat pentru utilizarea pe articole din piele, murdare sau foarte murdare.

55,90 RON
cu TVA
Alege cantitatea dorita:
Preferat6
Adauga la lista de dorinte
Producator:
Produse asociate
Descriere

Liquid Leather Intensive Cleaner GT 12 este un concentrat gros, cu pH-ul neutru pentru a fi utilizat pe pielea murdara sau foarte murdara. Cu un continut de glicerina curata in siguranta pielea rapid si complet fara a deteriora cusaturile importante lasand pielea curata si moale. GT 12 Intensive Cleaner este ideal pentru pentru curatarea pielii murdare inainte de a folosi GT 11 Leather Conditioner.

Mod de folosire:

Stergeti suprafata cu o carpa umeda, aplicati GT 12 pe piele cu o carpa moale sau un burete aplicator de microfibra si folositi o perie pentru piele sau unghii moale, pentru a agita solutia si amestecati usor, pe si in jurul suprafetei si in orice cute sau fisuri. Nu indepartati. Lasati solutia sa se usuce pentru aproximativ 5 minute inainte de a sterge cu o carpa umeda. Se lasa sa se usuce si se repeta daca este necesar.
Pielea este apoi gata pentru aplicarea balsamului GT 11 Leather Conditioner care o va pastra moale si cu miros de piele de cea mai buna calitate.

Pentru pielea uzata se dilueaza GT 12 Intensive Cleaner cu 75% apa.

Pentru curatarea regulata de intretinere folositi GT 15 Gentle Cleaner.

Nu utilizati pe piele Suede, Nubuck sau piele Anilina.

Recomandat de Rolls Royce Enthusiasts Club Interior Care and Renovation Seminars, produsele Gliptone Liquid Leather  sunt utilizate sau vandute de: Rolls-Royce, Jaguar, Ferrari (Maranello Concessionaires), Aston Martin, TVR, Bristol Cars, Saab GB, si multi specialisti si entuziasti de ingrijirea masinii.

Mod de prezentare: 1 bucata 250ml sau 1L, ambalaje originale, la alegere din meniul de optiuni de langa pret.

Detalii ale produsului

Referinte specifice

upc
00000978
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare