Producători

Produse vizualizate

CarPro BOA MF 350gsm 40x60 - Prosop microfibra

Produs nou

CarPro BOA ofera un prosop care nu lasa zgarieturi, fara margini si fara cusaturi.

More details

Stoc epuizat

Lei 21.90 TVA inclus

More info

Prosoapele de microfibra CarPro sunt 100% realizate in Coreea si sunt oferite intr-o varietate de tipuri pentru aplicatii specifice. Sunt de o calitate exceptionala, calitatea lor nu este comparabila cu produsele chinezesti. Prosopul BOA dispune de o tesatura cu tricotul circular ridicat. Acest lucru creaza aparenta, simtul si functionalitatea unei panze ultra fine 350gsm fara problema scamelor.

Desi au ''doar'' 350grame pe metru patrat cand le vei tine in mana vei crede ca sunt de 500grame pe metru patrat,

Este un prosop extrem de moale si pufos, sigur pe orice vopsea, fie ca indepartezi ceara, sealant-ul sau produse quick detailer.

Caracteristici:

- nu exista margini, cusaturi,
- nu lasa scame,
- sigura pe vopsea/lac,
- dimensiune 40cmx60cm,
- compozitie 80/20
- culoarea portocalie,
- fabricat in Coreea pentru CarPro Inds.

 Ingrijire microfibra:

Atunci cand ai prosoape de microfibra sunt cateva reguli simple pentru a le ingrijii. Trebuie spalate numai cu alte prosoape de microfibra, daca spalati cu alte tipuri de tesaturi, cum ar fi bumbacul, microfibra va retine scame din acele tesaturi. Se spala cu detergent de microfibra care contine tot ce doriti si nimic din ce nu doriti. Nu folositi NICIODATA balsam de rufe si nu o uscati fortat. Se usuca atarnata, natural. O microfibra incalzita si uscata in uscatorul de rufe se incalzeste pana la un anumit punct se topeste si devine un pericol pentru lac/vopsea. Daca totusi doriti utilizarea in uscator de rufe folositi cea mai mica setare de caldura.
Clatirea prosoapelor in masina de spalat e un lucru bun, dar sa fiti constienti de faptul ca unele culori se pot amesteca daca acestea nu sunt la fel. Nu amestecati prosoapele de uscare si geamuri, cu cele pentru ceara si sealanturi. Prosoapele de interior si cele pe care le folositi pentru sarcini mai murdare (balamale) pot contine particule mici de nisip care ar deteriora vopseaua.  

 Mod de prezentare: 1 bucata 40x60cm


Recenzii

Nota 
2017-05-29

Laudatul pom..

Tot am vazut revieuri cum ca e cel mai bun prosop pe piata, asa ca am cumparat doua. E soft, e pufos si dupa spalari..insa are o mare problema.. lasa fire te de saturi. Nu un mare inconvenient, dar te ma asteptam la mai bine.

  • 2 din 2 persoane au considerat această recenzie utilă.

Write your review!

Scrieţi o recenzie

CarPro BOA MF 350gsm 40x60 - Prosop microfibra

CarPro BOA MF 350gsm 40x60 - Prosop microfibra

CarPro BOA ofera un prosop care nu lasa zgarieturi, fara margini si fara cusaturi.

Accesorii