Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

CarPro BOA MF 500gsm 40x60 - Prosop microfibra

CarPro BOA ofera un prosop care nu lasa zgarieturi, fara margini si fara cusaturi.

Citeste mai multShow less
39,90 RON (inclusiv TVA)
Referinta:
CarPro 4
Preferat17
Adauga la lista de dorinte(8)
Producator:
You may also like
Descriere

Prosoapele de microfibra CarPro sunt 100% realizate in Coreea si sunt oferite intr-o varietate de tipuri pentru aplicatii specifice. Sunt de o calitate exceptionala, calitatea lor nu este comparabila cu produsele chinezesti. Prosopul BOA dispune de o tesatura cu tricotul circular ridicat. Acest lucru creaza aparenta, simtul si functionalitatea unei panze ultra fine 500gsm fara problema scamelor.

Este un prosop extrem de moale si pufos, sigur pe orice vopsea, fie ca indepartezi polish-ul, ceara, sealant-ul sau produse quick detailer.Caracteristici:

- nu exista margini, cusaturi,
- nu lasa scame,
- sigura pe vopsea/lac,
- dimensiune 40cmx60cm,
- compozitie 80/20
- culoarea gri,
- fabricat in Coreea pentru CarPro Inds.

 Ingrijire microfibra:

Atunci cand ai prosoape de microfibra sunt cateva reguli simple pentru a le ingrijii. Trebuie spalate numai cu alte prosoape de microfibra, daca spalati cu alte tipuri de tesaturi, cum ar fi bumbacul, microfibra va retine scame din acele tesaturi. Se spala cu detergent de microfibra care contine tot ce doriti si nimic din ce nu doriti. Nu folositi NICIODATA balsam de rufe si nu o uscati fortat. Se usuca atarnata, natural. O microfibra incalzita si uscata in uscatorul de rufe se incalzeste pana la un anumit punct se topeste si devine un pericol pentru lac/vopsea. Daca totusi doriti utilizarea in uscator de rufe folositi cea mai mica setare de caldura.
Clatirea prosoapelor in masina de spalat e un lucru bun, dar sa fiti constienti de faptul ca unele culori se pot amesteca daca acestea nu sunt la fel. Nu amestecati prosoapele de uscare si geamuri, cu cele pentru ceara si sealanturi. Prosoapele de interior si cele pe care le folositi pentru sarcini mai murdare (balamale) pot contine particule mici de nisip care ar deteriora vopseaua.  

 Mod de prezentare: 1 bucata 40x60cm


Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
CarPro 4
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare