Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

CarPro Fat BOA MF 800gsm - Prosop microfibra

Prosop de uscare.

Citeste mai multShow less
De la
156,90 RON (inclusiv TVA)
Alege dimensiunea
Referinta:
CarPro 4FBL
Preferat8
Adauga la lista de dorinte(3)
Producator:
You may also like
Descriere

Cel mai sigur si mai fin mod de a usca masina ta dupa ce ai spalat-o, este microfibra unica de la CarPro Fat Boa, cu 800gsm, doua fete, super grosa si absorbanta. Nu vei lasa urme de apa pe vopsea in timp ce usuci masina cu ea. Se mentine moale si sigura dupa multe spalari.
Prosoapele de microfibra CarPro sunt 100% realizate in Coreea si sunt oferite intr-o varietate de tipuri pentru aplicatii specifice. Sunt de o calitate exceptionala, calitatea lor nu este comparabila cu produsele chinezesti. Prosopul BOA dispune de o tesatura cu tricotul circular ridicat. Acest lucru creaza aparenta, simtul si functionalitatea unei panze ultra fine 800gsm fara problema scamelor.

Caracteristici:

- margini cusute, tivul din material moale,
- nu lasa scame,
- sigura pe vopsea/lac,
- dimensiune 35cmx60cm sau 70cmx80cm
- compozitie 80/20,
- culoarea verde,
- fabricat in Coreea pentru CarPro Inds.

 Ingrijire microfibra:

Atunci cand ai prosoape de microfibra sunt cateva reguli simple pentru a le ingrijii. Trebuie spalate numai cu alte prosoape de microfibra, daca spalati cu alte tipuri de tesaturi, cum ar fi bumbacul, microfibra va retine scame din acele tesaturi. Se spala cu detergent de microfibra care contine tot ce doriti si nimic din ce nu doriti. Nu folositi NICIODATA balsam de rufe si nu o uscati fortat. Se usuca atarnata, natural. O microfibra incalzita si uscata in uscatorul de rufe se incalzeste pana la un anumit punct se topeste si devine un pericol pentru lac/vopsea. Daca totusi doriti utilizarea in uscator de rufe folositi cea mai mica setare de caldura.
Clatirea prosoapelor in masina de spalat e un lucru bun, dar sa fiti constienti de faptul ca unele culori se pot amesteca daca acestea nu sunt la fel. Nu amestecati prosoapele de uscare si geamuri, cu cele pentru ceara si sealanturi. Prosoapele de interior si cele pe care le folositi pentru sarcini mai murdare (balamale) pot contine particule mici de nisip care ar deteriora vopseaua.  

 Mod de prezentare: 1 bucata 35cmx60cm sau 70cmx80cm, in functie de optiunea aleasa din meniul de optiuni.


Citeste mai multShow less
Detalii ale produsului
CarPro 4FBL

Referinte specifice

upc
00000859
Comentarii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse
Nici un produs nu a fost gasit

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele preferate

Conectare

Creeaza un cont gratuit sa folosesti listele de dorinte.

Conectare